Suomi-Seura ry on maailmalla asuvien suomalaisten järjestö, jolla on sekä henkilö- että yhteisöjäseniä ympäri maailmaa. Olemme suomalaisten tukena maailmalla arjessa ja juhlassa 93 vuoden kokemuksella.

Suomi-Seura ry:n missio on olla ainutlaatuinen ulkosuomalaisten osaamis- ja palvelukeskus, joka edistää maailmalla asuvien suomalaisten asioita. Suomi-Seura ry vahvistaa noin 2 miljoonan ulkosuomalaisen yhteyksiä Suomeen ja tuo ulkosuomalaisuutta näkyväksi yhteiskunnallisessa keskustelussa ja päätöksenteossa sekä välittää ajanmukaista tietoa Suomesta ulkomaille. Suomi-Seura ry edistää ulkosuomalaisten ja Suomen välistä vuorovaikutusta, vaalii kulttuurista yhteyttä ja vahvistaa Suomi-kuvaa.

Julkaisemme Suomen Silta -lehteä ja välitämme avustuksia ulkosuomalaisyhteisöille ja ulkosuomalaismedialle. Toimimme ulkosuomalaisten edunvalvojana Suomessa.

Kysy lisää toiminnastamme!

Henkilökunta