Tietoa meistä

Suomi-Seura ry on maailmalla asuvien suomalaisten järjestö. Meillä on sekä henkilö- että yhteisöjäseniä ympäri maailmaa. Olemme suomalaisten tukena maailmalla arjessa ja juhlassa 93 vuoden kokemuksella.

Suomi-Seura ry:n missio on olla ainutlaatuinen ulkosuomalaisten osaamis- ja palvelukeskus, joka edistää maailmalla asuvien suomalaisten asioita. Suomi-Seura ry vahvistaa noin 2 miljoonan ulkosuomalaisen yhteyksiä Suomeen ja tuo ulkosuomalaisuutta näkyväksi yhteiskunnallisessa keskustelussa ja päätöksenteossa sekä välittää ajanmukaista tietoa Suomesta ulkomaille. Suomi-Seura ry edistää ulkosuomalaisten ja Suomen välistä vuorovaikutusta, vaalii kulttuurista yhteyttä ja vahvistaa Suomi-kuvaa.

Julkaisemme Suomen Silta -lehteä ja välitämme avustuksia ulkosuomalaisyhteisöille ja ulkosuomalaismedialle. Toimimme ulkosuomalaisten edunvalvojana Suomessa. Neuvontapalvelustamme saat tietoa, tukea ja neuvontaa niin ulkomailla asumiseen kuin paluumuuttoon liittyvissä kysymyksissä.

Kysy lisää toiminnastamme!

Suomi-Seura ry:n säännöt

Suomi-Seuran logo ja teksti. Suomi-Seura ry on maailmalla asuvien suomalaisten järjestö, joka tarjoaa edunvalvontaa, tiedotusta, neuvontaa ja hyviä jäsenetuja