Tietoa meistä

Suomi-Seura ry on maailmalla asuvien suomalaisten järjestö, jolla on sekä henkilö- että yhdistysjäseniä ympäri maailmaa. Olemme suomalaisten tukena maailmalla arjessa ja juhlassa 90 vuoden kokemuksella.

Suomi-Seura ry:n missio on olla ainutlaatuinen ulkosuomalaisten osaamis- ja palvelukeskus, joka edistää maailmalla asuvien suomalaisten asioita. Suomi-Seura ry vahvistaa 1,6 miljoonan ulkosuomalaisen yhteyksiä Suomeen ja tuo ulkosuomalaisuutta näkyväksi yhteiskunnallisessa keskustelussa ja päätöksenteossa sekä välittää ajanmukaista tietoa Suomesta ulkomaille. Suomi-Seura ry edistää ulkosuomalaisten ja Suomen välistä vuorovaikutusta, vaalii kulttuurista yhteyttä ja vahvistaa Suomi-kuvaa.

Tarjoamme ulkomaille lähteville, siellä oleville ja Suomeen palaaville • neuvontaakoulutustatiedotusta edunvalvontaahyviä jäsenetujaSuomi-tuotteita

Julkaisemme Suomen Silta -lehteä ja  toimimme ulkosuomalaisparlamentin sihteeristönä. Lisäksi välitämme avustuksia ulkosuomalaisyhteisöille ja ulkosuomalaismedialle.

Kysy lisää toiminnastamme!

Henkilökunta