Tietoa meistä

 

Suomi-Seura ry on maailmalla asuvien suomalaisten järjestö. Meillä on sekä henkilö- että yhteisöjäseniä ympäri maailmaa. Olemme olleet suomalaisten tukena maailmalla arjessa ja juhlassa jo vuodesta 1927.

Suomi-Seura ry:n missio on olla ainutlaatuinen ulkosuomalaisten osaamis- ja palvelukeskus, joka edistää maailmalla asuvien suomalaisten asioita. Vahvistamme  noin 2 miljoonan ulkosuomalaisen yhteyksiä Suomeen ja tuomme ulkosuomalaisuutta näkyväksi yhteiskunnallisessa keskustelussa ja päätöksenteossa sekä välitämme ajanmukaista tietoa Suomesta ulkomaille. Edistämme ulkosuomalaisten ja Suomen välistä vuorovaikutusta, vaalimme kulttuurista yhteyttä ja vahvistamme Suomi-kuvaa.

Julkaisemme Suomen Silta -lehteä ja välitämme avustuksia ulkosuomalaisyhteisöille ja ulkosuomalaismedialle. Toimimme ulkosuomalaisten edunvalvojana Suomessa. Neuvontapalvelustamme saat tietoa, tukea ja neuvontaa niin ulkomailla asumiseen kuin paluumuuttoon liittyvissä kysymyksissä.

Kysy lisää toiminnastamme!

Suomi-Seuran hallitus
Suomi-Seura ry:n säännöt
Suomi-Seuran puheenjohtajat ja toiminnanjohtajat

Suomi-Seuran logo ja teksti. Suomi-Seura ry on maailmalla asuvien suomalaisten järjestö, joka tarjoaa edunvalvontaa, tiedotusta, neuvontaa ja hyviä jäsenetuja