Neuvontapalvelut

Asutko ulkomailla, oletko muuttamassa ulkomaille vai oletko kenties palaamassa Suomeen?
Pohdituttavatko sinua kansalaisuuskysymykset, muuttoon liittyvät viranomaisasiat, sosiaaliturva tai miten onnistuu äänestäminen Suomen vaaleissa ulkomailta käsin? Vai haluatko vain löytää suomalaisyhteisön alueellasi?

Suomi-Seuran neuvontapalvelut ovat suunniteltu sinua varten!

Neuvontatiimimme palvelee käytännön asioissa niin nuoria, työikäisiä kuin senioreita.

Suomi-Seuran neuvontapalveluun voit olla yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse.
Puhelinaika:
ma-ti klo 10-12
ke-to klo 13-15

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi(at)suomi-seura.fi.

Pyrimme vastaamaan sähköpostikyselyihin mahdollisimman pian.
Jenny Orphanou (neuvonta) +358 (0)41 7307333
Liisa Oinonen (neuvonta nuoret)  +358 (0)44 710 9384

Oikeudellisissa asioissa jäseniämme neuvoo yhteistyöjuristimme.
Kysy lisää neuvontapalvelusta.

Suomi-Seura ry, Nuoret maailmalla

Nuorille

Oletpa sitten suunnittelemassa ulkomaille muuttoa tai olet toisen polven ulkosuomalaisnuori, löydät
nuoretmaailmalla.fi -nettipalvelusta

Senioreille

Oletpa sitten pitkään ulkomailla asunut tai talvikuukausien muuttolinnuksi ryhtymistä suunnitteleva,
senioritmaailmalla -nettipalvelusta
löydät eläkeläisille suunnattua monipuolista ja luotettavaa tietoa ulkomaille muuttamisesta, siellä asumisesta ja paluumuutosta Suomeen.

Suomi-Seura ry, Kansanvalistusseura, Perhe maailmallaPerheille

Ulkomailla oleskelevat suomalaisperheet ovat aina olleet Suomi-Seuran neuvontapalvelun keskeinen kohderyhmä. Suomi-Seuran ja Kansanvalistusseuran (KVS) yhteisenä hankkeena toteutettujen
perhemaailmalla.fi -verkkosivujen
kautta haluamme tarjota ulkosuomalaisperheille entistä monipuolisempia palveluja ja tukea mm. blogien kautta.

Tervetuloa tutustumaan sivuihimme!
Pyrimme kehittämään sivuja jatkuvasti ja otamme mielellämme vastaan kommentteja ja kehitysideoita.

Tilaisuudet

Järjestämme webinaaritilaisuuksia paluumuuttoon ja muihin ajankohtaisiin aiheisiin liittyen.
Tulevat tapahtumat löytyvät etusivultamme.

Webinaaritallenteita löydät YouTube-kanavaltamme.

Seuraathan meitä jo somekanavissamme!

Käsittelemme neuvonnassa asioivien henkilötietoja
Neuvontapalvelun tietosuojaselosteen mukaisesti.