Palvelut ulkosuomalaismedialle

Suomi-Seura jakaa kerran vuodessa avustuksia ulkosuomalaismedialle sekä ulkosuomalaisyhteisöjen tiedotukseen.  Hakuaika on helmikuun loppuun mennessä. Avustukset maksetaan opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämästä määrärahasta.

Avustuksia ei myönnetä jälkikäteen. Hakuehdot on kerrottu alla olevissa liitteissä.

Ulkosuomalaismedialle myönnetään tiedotusavustusta:

• perusavustuksena ilmestymistiheyden ja ilmoitetun levikin perusteella painatus- ja postituskuluihin ja muihin yleisiin toimintamenoihin
  • erityisavustuksena tiedotusvälineiden hankintoihin, kampanjoihin, Internet-sivuihin ja erityishankkeisiin

Ulkosuomalaisyhteisöille myönnetään tiedotusavustusta Internet-sivuihin, julkaisuihin (esim. jäsenlehti) ja tiedotukseen liittyviin projekteihin. Ulkosuomalaisyhteisöt käyttävät erityisavustushakemusta.

Avustusten myöntämisessä noudatetaan opetus- ja kulttuuriministeriön käyttämiä kriteerejä ja ehtoja. Pyydämme hakijoita tulostamaan alla olevasta linkistä sopimuksen avustuksen myöntämisestä, käyttämisestä, käytön valvonnasta ja ehdoista. Sopimus tulee lukea, allekirjoittaa ja liittää se sähköiseen avustushakemukseen tai lähettää Suomi-Seuraan joko postitse tai sähköpostitse skannattuna.

Alla sopimuslomake, sähköiset avustus-ja erityisavustushakemukset sekä sähköinen selvityslomake. Jos haluat kopion hakemuksesta, tulosta se ennen lähettämistä.

Käsittelemme avustuslomakkeiden henkilötietoja Avustusten tietosuojaselosteen mukaisesti.

Perusavustus ulkosuomalaismedialle

Avustushakemus ulkosuomalaiselle medialle

Sopimuslomake

Selvitys avustuksen käytöstä