Palvelut ulkosuomalaismedialle

Suomi-Seura jakaa kerran vuodessa avustuksia ulkosuomalaismedialle sekä ulkosuomalaisyhteisöjen tiedotukseen.  Hakuaika on helmikuun loppuun mennessä. Avustukset maksetaan opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämästä määrärahasta.

Avustuksia ei myönnetä jälkikäteen. Hakuehdot on kerrottu alla olevissa liitteissä.

Ulkosuomalaismedialle myönnetään tiedotusavustusta:

• perusavustuksena ilmestymistiheyden ja ilmoitetun levikin perusteella painatus- ja postituskuluihin ja muihin yleisiin toimintamenoihin
  • erityisavustuksena tiedotusvälineiden hankintoihin, kampanjoihin, Internet-sivuihin ja erityishankkeisiin

Ulkosuomalaisyhteisöille myönnetään tiedotusavustusta Internet-sivuihin, julkaisuihin (esim. jäsenlehti) ja tiedotukseen liittyviin projekteihin.

Avustusten myöntämisessä noudatetaan opetus- ja kulttuuriministeriön käyttämiä kriteerejä ja ehtoja. Pyydämme hakijoita tulostamaan alla olevasta linkistä sopimuksen avustuksen myöntämisestä, käyttämisestä, käytön valvonnasta ja ehdoista. Sopimus tulee lukea, allekirjoittaa ja lähettää Suomi-Seuraan joko postitse tai sähköpostitse skannattuna.
Liitämme sopimukset hakemuksiin.

Alla sopimuslomake, sähköiset avustus-ja erityisavustushakemukset sekä sähköinen selvityslomake. Jos haluat kopion hakemuksesta, tulosta se ennen lähettämistä.

Sopimuslomake
Avustushakemus ulkosuomalaismedialle
Erityisavustushakemus ulkosuomalaismedialle
Selvitys media-avustuksen käytöstä / Redovisning över användning av media bidrag / Account of the use of the media grant