Palvelut ulkosuomalaismedialle

 

Suomi-Seura jakaa kerran vuodessa avustuksia ulkosuomalaismedialle sekä ulkosuomalaisyhteisöjen tiedotukseen.  Hakuaika on helmikuun loppuun mennessä. Avustukset maksetaan opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämästä määrärahasta. Vuoden 2022 hakuaika on päättynyt.

Avustuksia ei myönnetä jälkikäteen. Hakuehdot on kerrottu alla olevissa liitteissä.

Ulkosuomalaismedialle myönnetään tiedotusavustusta:

  • perusavustuksena ilmestymistiheyden ja ilmoitetun levikin perusteella painatus- ja postituskuluihin ja muihin yleisiin toimintamenoihin
  • erityisavustuksena tiedotusvälineiden hankintoihin, kampanjoihin, Internet-sivuihin ja erityishankkeisiin

Ulkosuomalaisyhteisöille myönnetään tiedotusavustusta Internet-sivuihin, julkaisuihin (esim. jäsenlehti) ja tiedotukseen liittyviin projekteihin. Ulkosuomalaisyhteisöt käyttävät erityisavustushakemusta.

Avustusten myöntämisessä noudatetaan opetus- ja kulttuuriministeriön käyttämiä kriteerejä ja ehtoja. Pyydämme hakijoita tulostamaan alla olevasta linkistä sopimuksen avustuksen myöntämisestä, käyttämisestä, käytön valvonnasta ja ehdoista. Sopimus tulee lukea, allekirjoittaa ja liittää se sähköiseen avustushakemukseen tai lähettää Suomi-Seuraan joko postitse tai sähköpostitse skannattuna.

Alla sopimuslomake, sähköiset avustus-ja erityisavustushakemukset sekä sähköinen selvityslomake. Jos haluat kopion hakemuksesta, tulosta se ennen lähettämistä.

Käsittelemme avustuslomakkeiden henkilötietoja Avustusten tietosuojaselosteen mukaisesti.

Perusavustus ulkosuomalaismedialle

Sopimuslomake 2022

Selvitys media-avustuksen 2020 käytöstä

Selvitys media-avustuksen 2021 käytöstä

Erityisavustus tiedotukseen ulkosuomalaismedialle ja -yhteisöille:

Sopimuslomake 2022

Selvitys erityismedia-avustuksen 2020 käytöstä

Selvitys erityismedia-avustuksen 2021 käytöstä

Lisätietoa:
[email protected]