Tue Suomi-Seuran toimintaa

Suomi-Seura ry on ulkosuomalaisuuden asiantuntija, joka tarjoaa palveluja Suomesta maailmalle lähtijöille, siellä oleville ulkosuomalaisille sekä Suomeen palaaville. Suomi-Seura tiedottaa aktiivisesti ulkosuomalaisia koskevista ajankohtaisista teemoista ja julkaisee Suomen Silta -lehteä. Suomi-Seuralla on ulkosuomalaisparlamentti.
Suomi-Seura huolehtii siitä, että ulkosuomalaiset huomioidaan yhteiskunnallisessa keskustelussa ja päätöksenteossa. Seura tukee ulkosuomalaisyhteisöjen ja -median toimintaa.

Suomi-Seuran jäsenenä pysyt ajan tasalla ulkosuomalaisasioista, saat Suomen Silta -jäsenlehden sekä monia rahanarvoisia jäsenetuja ja alennuksia tuotteista. Jäsenenä tuet Suomi-Seuran ulkosuomalaisille tarjoamia palveluita ja ulkosuomalaisparlamentin toimintaa. Lämmin kiitos, että olet mukana toiminnassamme!

Jos et vielä ole jäsen, tervetuloa mukaan Suomi-Seuraan: liity jäseneksi>