Kumppanien palvelut

Tervetuloa tutustumaan kumppaneihimme, jotka ovat mukana edistämässä ulkosuomalaisten ja paluumuuttajien hyväksi tehtävää työtä. Kerromme kumppaniemme palveluista sekä toteutamme tapahtumia ja tuotamme materiaaleja yhteistyössä heidän kanssaan. Monet kumppaneistamme tarjoavat Suomi-Seura ry:n jäsenille etuuksia ja alennuksia palveluistaan. Muista siis mainita, että olet Suomi-Seura ry:n jäsen, kun olet kumppaneihimme yhteyksissä!

Fineksin logoFINEKS on ekspatriaattipalvelu, joka saattaa yhteen kansainvälistä kokemusta kartuttaneet henkilöt sekä yritykset. FINEKS-ekspatriaattipalvelu auttaa uuden työn löytämisessä sellaisia suomalaisia ekspatriaatteja jotka suunnittelevat paluumuuttoa, haluavat edetä urallaan Suomen ulkopuolella tai ovat kiinnostuneita Suomeen tehtävästä etätyöstä. Yrityksiä FINEKS auttaa löytämään suomalaiset, kansainväliset osaajat kohdemaan positioihin, etätyöhön sekä Suomeen.

Bilingual Potential logoBilingual Potential auttaa ulkosuomalaisia vanhempia, jotka kamppailevat lastensa suomen puhumisen vaikeuksien kanssa. Yrityksen perustaja on kaksikielisten perheiden viestintään erikoistunut sosiologi Soile Pietikäinen. Hän on kehittänyt ainutlaatuisen Kaksikielisen Puheen Aktivoinnin menetelmän, jonka avulla suomeksi juttelemisesta tulee ilon aihe sekä lapselle että vanhemmalle.

Funky Monkey Club on musiikin riemua lapsille ja aikuisille. Se tarjoaa ulkosuomalaisille perheille mahdollisuuden tukea alle kouluikäisten lasten suomen kieltä elämyksellisten musiikkileikkien keinoin, etämuskarikurssien muodossa. Funky Monkey Club on saanut innoituksensa newyorkilaisesta muskarista, ja kursseilla soiva musiikki on pääosin FMC:n perustajien, ammattimuusikkojen Paula & Ape Anttilan kirjoittamaa svengaavaa lastenmusiikkia.

finnishteacher.fi on suomen opetuksen konkari, jonka kursseilla opitaan suomen kieltä alkeista perustasolle. Opiskelu on yhteisöllistä, opetusmenetelmät monipuolisia ja tunnelma kannustava. Online-tunneilla korostuu vuorovaikutuksen merkitys ja sanaston opettelu. Viikoittaisten online-tuntien lisäksi kurssilaiset saavat omalle kielitaidolleen sopivia kiinnostavia kotitehtäviä.
Fastest way to Finnish!

Tämä sivu on työn alla, päivitämme tähän kumppaniemme tietoja kevään aikana.