Kumppanien palvelut

 

Tervetuloa tutustumaan kumppaneihimme, jotka ovat mukana edistämässä ulkosuomalaisten ja paluumuuttajien hyväksi tehtävää työtä. Kerromme kumppaniemme palveluista sekä toteutamme tapahtumia ja tuotamme materiaaleja yhteistyössä heidän kanssaan. Monet kumppaneistamme tarjoavat Suomi-Seura ry:n jäsenille etuuksia ja alennuksia palveluistaan. Muista siis mainita, että olet Suomi-Seura ry:n jäsen, kun olet kumppaneihimme yhteyksissä!

 

Fineksin logoFINEKS on ekspatriaattipalvelu, joka saattaa yhteen kansainvälistä kokemusta kartuttaneet henkilöt sekä yritykset. FINEKS-ekspatriaattipalvelu auttaa uuden työn löytämisessä sellaisia suomalaisia ekspatriaatteja jotka suunnittelevat paluumuuttoa, haluavat edetä urallaan Suomen ulkopuolella tai ovat kiinnostuneita Suomeen tehtävästä etätyöstä. Yrityksiä FINEKS auttaa löytämään suomalaiset, kansainväliset osaajat kohdemaan positioihin, etätyöhön sekä Suomeen.

 

Bilingual Potential logoBilingual Potential auttaa ulkosuomalaisia vanhempia, jotka kamppailevat lastensa suomen puhumisen vaikeuksien kanssa. Yrityksen perustaja on kaksikielisten perheiden viestintään erikoistunut sosiologi Soile Pietikäinen. Hän on kehittänyt ainutlaatuisen Kaksikielisen Puheen Aktivoinnin menetelmän, jonka avulla suomeksi juttelemisesta tulee ilon aihe sekä lapselle että vanhemmalle.

 

Tehokkaita suomen kielen kursseja englanniksi ryhmille. Kieli- ja kulttuurikurssi Finnish for Foreigners on 2 kk pituinen kielen lisäksi Suomen yhteiskuntaan, tapoihin ja kieleen perehdyttävä monipuolinen kurssi. Muut kurssit ovat perinteisempiä kielikursseja alkeista jatkotasolle. Uusia kursseja alkaa pitkin vuotta. Sopivat pienet ryhmät kokoontuvat kerran viikossa, minkä jälkeen opettaja on opiskelijoihin yhteydessä sähköpostilla. Myös yksityisopetusta! finnishteacher.fi 

 

Helppy keventää ulkosuomalaisen huolta Suomessa asuvan läheisen ikääntyessä. Helppyltä perhe saa oman luottohenkilön, eli helpperin, joka vierailee ikääntyneen läheisen luona säännöllisesti. Kaukana asuva omainen saa läheisensä kuulumiset jokaiselta käynniltä suoraan puhelimeensa ja tietää aina, mitä käynneillä on tehty ja kuinka läheinen voi. Lisäksi Helppyn kautta saa kaikki ikäihmisen tarvitsemat muut palvelut ja tuotteet yhdestä paikasta sekä apua sujuvan arjen järjestämisessä. Avun tilaaminen on helppoa ja nopeaa: lue lisää Helppy.fi

Laavu Koulussa tarjotaan perusopetusta Suomen opetussuunnitelman mukaan suomeksi lähiopetuksen omaisesti, mutta etänä.

Laavu Koulussa oppijoilla on lukujärjestykset ja reaaliaikaista opetusta antaa pätevä opettaja, joka on aina oppitunnilla läsnä eikä huoltajan tarvitse toimia kotona apuopettajana. Opetus on tehokasta ja yksilöllistä pienissä ryhmissä!

Olemme koulu matkasi varrella.

Nikula Legal Koti | NikulalegalFI  on varatuomari Anne Nikulan kotitoimisto. Nikula Legal tarjoaa laki- ja veropalveluita. Annella on yli 30 vuoden käytännön kokemus tuomioistuimesta ja asianajosta, verohallinnosta ja pankkialalta. Anne hoitaa mm. varallisuuteen ja perintöön liittyviä asioita, sopimuksia,  yhtiöoikeudellisia asioita ja erityisesti veroasioita – kansainvälinen verotus myös.

Asiakaskunta muodostuu pääosin ulkosuomalaisista ja Suomessa asuvista ulkomaalaisista. Juuret vahvasti Suomessa, toimintaympäristö kansainvälinen. Sähköpostin avulla ja Teams/Zoom -neuvotteluin asiat hoituvat joustavasti ja nopeasti Suomen ja muiden maiden aikaerosta huolimatta iltaisin ja viikonloppuisinkin. Salattu sähköposti (https://securemail.nikulalegal.fi) tarjoaa turvallisen kanavan asioiden kertomiseen ja asiakirjojen lähettämiseen. Yhteistyö Suomi-Seuran kanssa on jatkunut useita vuosia. Seuran jäsenet saavat -20 % alennuksen palkkiosta.

Anne Nikula + 358503416562 / anne@nikulalegal.fi

 

PsyJuridica Oy on lakitoimisto, joka hyödyntää laajaa psykologista asiantuntemusta oikeudellisten asioiden hoidossa. Psyjuridica tarjoaa erityistä palvelukonseptia ulkosuomalaisille, jossa käydään läpi asiakkaan tilannetta perhe- ja perintöoikeudellisessa asioissa. Voimme yhdessä sinun kanssasi kartoittaa tilannettasi ja muun muassa sitä, onko tarvetta tehdä asiakirjoja, varautua tiettyihin elämäntilanteisiin ennakollisesti ja mitä nämä elämäntilanteet tarkoittavat sinulle ja perheellesi. Tapaamisen hinta on Suomi-seuran jäsenille 245€ (sis. alv), (normaalisti 322€). PsyJuridica Oy – lakimies ja psykologi palveluksessasi