Palvelut Suomi-kouluille

Kuva: Rodoksen Suomi-koulu

Suomi-koulut ovat vapaa-ajalla toimivia kielikouluja, joissa opetetaan ulkosuomalaislapsille ja -nuorille suomen kieltä ja kulttuuria. Suomi-kouluja on noin 140 eri puolilla maailmaa ja niissä opiskelee yli 4000 lasta ja nuorta.

Suomi-Seura palvelee Suomi-kouluja mm. jakamalla avustuksia Suomi-koulujen toimintaan sekä erilaisiin tapahtumiin ja hankintoihin. Suomi-Seuran jäsenenä Suomi-koulu saa vuosittain kirja-avustuksen. Lahjoitamme jäsenjärjestöillemme myös Suomen lippuja –tilaa tästä!

Suomi-koulujen opettajien koulutuspäivät järjestetään vuosittain Helsingissä yhteistyönä Suomi-koulujen tuki ry:n ja Opetushallituksen kanssa. Suomi-koulut järjestävät itse alueellisia opettajien koulutuspäiviä eri puolilla maailmaa.

Lue lisää Suomi-koulujen avustuksista ja niiden hakemisesta.