Kirja-avustukset ulkosuomalaisyhteisöille

Suomi-Seura ry avustaa ulkomailla olevia jäsenyhteisöjään jakamalla heille suomalaista kirjallisuutta. Kirjoja jaetaan 7-20 yhteisön jäsenmäärästä riippuen.

HUOM! Mikäli haluat noutaa kirjoja toimistoltamme, sovithan noudon ajasta etukäteen. Postitamme kirjoja useamman kerran vuodessa ja ilmoitamme aina tilaajalle, kun paketti on lähtenyt meiltä. Täydennämme kirjahyllyä ja vuoden 2023 kirjoja voi tilata helmikuun alusta alkaen. Lisätietoja: maarit.hyvarinen@suomi-seura.fi

Kirja-avustuksen edellytyksenä on, että yhteisön jäsenmaksu on maksettu.

Kirja-avustuksen määrä riippuu yhteisön jäsenmäärästä. Suomi-koulujen kohdalla jäsenmääräksi katsotaan oppilasmäärä. Kirjoja saa seuraavasti: 1-19 jäsentä/ 7 kirjaa, 20-99 jäsentä/15 kirjaa, 100- jäsentä/20 kirjaa.

Käsittelemme kirjatilauslomakkeiden henkilötietoja Avustusten tietosuojaselosteen mukaisesti.

Vuoden 2023 KIRJATILAUSLOMAKE avataan helmikuun alussa.