Avustukset Suomi-kouluille

Suomi-koulut voivat hakea Suomi-Seurasta toiminta-avustusta toimintansa ylläpitämiseen. Toiminta-avustus maksetaan Opetushallituksen Suomi-Seuralle myöntämästä valtionavustuksesta.

Erilaisiin tapahtumiin ja kertaluontoisiin hankintoihin voi hakea opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää kaikille ulkosuomalaisyhteisöille suunnattua Yhteisöavustusta.

Suomi-koulut voivat myös hakea tiedotusavustusta erilaisiin tiedotuksellisiin hankkeisiin ja hankintoihin.

Suomi-Seura jakaa myös Opetushallituksen myöntämää avustusta Suomi-koulujen opettajien alueellisille koulutuspäiville. Koulutuspäiville ei myönnetä avustusta takautuvasti, avustus on siis haettava etukäteen.

HUOM! Suomi-kouluille keväällä 2021 jaettujen lisäavustusten selvitys tulee jättää 31.7.2021 mennessä tällä lomakkeella: SELVITYS SUOMI-KOULUJEN LISÄAVUSTUKSEN KÄYTÖSTÄ 2021

Tiedustelut: Maarit Hyvärinen

Käsittelemme avustuslomakkeiden henkilötietoja Avustusten tietosuojaselosteen mukaisesti.