Avustukset Suomi-kouluille

Suomi-koulut voivat hakea Suomi-Seurasta toiminta-avustusta toimintansa ylläpitämiseen. Toiminta-avustus maksetaan Opetushallituksen Suomi-Seuralle myöntämästä valtionavustuksesta.

Erilaisiin tapahtumiin ja kertaluontoisiin hankintoihin voi hakea opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää kaikille ulkosuomalaisyhteisöille suunnattua järjestöavustusta.

Suomi-koulut voivat myös hakea tiedotusavustusta erilaisiin tiedotuksellisiin hankkeisiin ja hankintoihin.

Suomi-Seura jakaa myös Opetushallituksen myöntämää avustusta Suomi-koulujen opettajien alueellisille koulutuspäiville. Seuraavan kerran koulutusavustusta voi hakea 18.4.2019 mennessä ja syksyllä 15.10.2019 mennessä. Koulutuspäiville ei myönnetä avustusta takautuvasti, avustus on siis haettava etukäteen.

Tiedustelut: Maarit Hyvärinen

Käsittelemme avustuslomakkeiden henkilötietoja Avustusten tietosuojaselosteen mukaisesti.