Avustukset ulkosuomalaisyhteisöille

Suomi-Seura jakaa opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää avustusta ulkosuomalaisyhteisöille kerran vuodessa.
Seuraava hakuaika on 1.11.2019 – 28.2.2020.

Avustuksia myönnetään ensisijaisesti yhteisöille ulkosuomalaisten kulttuuri- ja harrastustoimintaan. Tietoa hakuehdoista löydät alla olevista liitteistä.

Avustuksia ei myönnetä yksityisille opiskeluun. Avustuksia ei myöskään myönnetä jälkikäteen.

Avustusten myöntämisessä noudatetaan opetus- ja kulttuuriministeriön käyttämiä kriteerejä ja ehtoja.
Hakemukseen tulee liittää sopimus avustuksen myöntämisestä, käyttämisestä, käytön valvonnasta ja ehdoista. Sopimus tulee lukea, allekirjoittaa ja lähettää Suomi-Seuraan  joko postitse tai sähköpostitse skannattuna.

Lomakkeet avustusten hakemiseen avataan 1.11.2019.

Jos haluat kopion hakemuksesta tai selvityksestä, tulosta se ennen lähettämistä.

Käsittelemme avustuslomakkeiden henkilötietoja avustusten tietosuojaselosteen mukaisesti.

Ohjeet avustusten hakemiseen
Sopimus avustuksesta