Jäsenyys

Suomi-Seura ry on sitoutumaton suomalainen järjestö, jolla on henkilö- ja yhteisöjäseniä kaikkialla maailmassa.

Henkilöjäsenet

Liity Suomi-Seuran jäseneksi tai osta jäsenyys ystävällesi! Maksaja saa lahjaksi muumiaiheisen magneetin jokaisesta uudesta henkilöjäsenestä. Jäsenkampanja on voimassa 31.3.2020 saakka.

Suomi-Seura ry:n henkilöjäsenenä saat monia rahanarvoisia etuja:

• Suomen Silta –lehden
  • henkilökohtaista neuvontaa maasta- ja paluumuuttokysymyksissä
  • yhteydet Suomi-kouluihin ja suomalaisten verkostoihin maailmalla
  • maaoppaat ja koulutuspäivät edulliseen jäsenhintaan
  • yhteistyöjuristimme maksuttoman alustavan lakimieskonsultaation ja varsinaisista toimeksiantopalkkioista alennusta 20 % (esim. testamentti, avioehto)
  • alennuksia monien yritysten tuotteista ja palveluista jäsenkorttia vastaan
  • alennuksia Suomessa kustannetuista kirjoista ja verkkokauppamme tuotteista
  • tuet ulkosuomalaisparlamentin toimintaa, lisätietoa www.usp.fi

Suomi-Seuran jäsenyyden voi myös antaa lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle. Kysy lisää jäsenyyden lahjoittamisesta jäsensihteeriltä.

Jäsenmaksut henkilöjäsenille

Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain:

• pääjäsen 35 €
  • perhejäsen 17 € (perhejäsenen tulee olla henkilöjäsenmaksun maksavan kanssa samassa taloudessa asuva, perhejäsen maksuun ei sisälly jäsenlehti)
  • opiskelijajäsen 20 € (alle 30-vuotiaat opiskelijat)

Voit liittyä jäseneksi joko verkkokaupan kautta tai täyttämällä liittymislomakkeen sivuillamme. Jäsenmaksun voi maksaa myös suoraan tilillemme tai asuinmaan jäsensihteerille: Tilinumerot ja jäsensihteerit maailmalla

Henkilöjäsenen osoitteenmuutos

Yhteisöjäsenyys

Suomi-Seura ry tarjoaa ulkosuomalaisyhteisöille mm. seuraavia jäsenetuja:

• vuosittain jaettavat kirja-ja tallenneavustukset
  • Suomi-Seuran ansiomerkit jäsenhintaan, kysy lisää: info@suomi-seura.fi
  • lippuavustukset (Suomen lippuja)
  • maksuton alustava juristikonsultaatio
  • neuvontapalvelu (yhteisöjen mallisäännöt, eri viranomaisasiat, Suomi-koulut, muiden ulkosuomalaisyhteisöjen yhteystiedot, suomalaisyhteisöjen yhteystiedot yms.)
  • apua eri pulmatilanteissa
  • jäsenlehti Suomen Silta
  • äänioikeus Suomi-Seura ry:n vuosikokouksessa, jossa valitaan mm. seuran hallitus
  • mahdollisuus käyttää kokoushuonettamme omia kokouksianne varten