Virtuaalinen Suomi-kylä 7. – 13.6.2021

Virtuaalinen Suomi-kylä on tapahtuma kaikille ulkosuomalaisille ja ulkosuomalaisuudesta kiinnostuneille. Kylän tavoitteena on luoda rajat ylittäviä kohtaamisia ja yhteisiä tunnemuistoja, avata uudenlaista yhteiskunnallista vuoropuhelua ulkosuomalaisuudesta sekä esitellä suomalaista osaamista maailmalla. Tapahtumaviikolla Suomi-kylä täyttyy kulttuuritapahtumista, webinaareista, keskustelutilaisuuksista ja ulkosuomalaisille suunnattujen palveluiden esittelyistä. Suomi-kylä on kohtaamispaikka, jossa voit verkostoitua maailmalla asuvien suomalaisten kanssa sekä chattailla Suomen päättäjien ja viranomaisten sekä muiden tapahtumaan osallistuvien tahojen kanssa. Virtuaalinen Suomi-kylä 7.–13. kesäkuuta 2021 on avoinna vuorokauden ympäri. Nähdään Suomi-kylässä!

VIRTUAALINEN SUOMI-KYLÄ

MIKÄ? virtuaalinen Suomi-kylä on Suomi-Seura ry:n järjestämä viikon kestävä tapahtuma. Suomi-kylä on kohtaamispaikka, jossa keskustellaan ulkosuomalaisille tärkeistä asioista, esitellään ulkosuomalaisille suunnattuja palveluja sekä suomalaista kulttuuria ja osaamista. Ja tietenkin pidetään hauskaa!
KENELLE? Suomi-kylä on avoin kaikille ulkosuomalaisille ja ulkosuomalaisuudesta kiinnostuneille. Tapahtuma on pääosin suomenkielinen.
MILLOIN?  Suomi-kylä on auki 24/7 koko viikon 7. – 13.6.2021.
MISSÄ? Suomi-kylä on rakennettu kotimaiselle pilvipalvelualustalle. Tarvitset osallistumiseen vain toimivan Internet-yhteyden.
MITÄ? Voit tavata muita ulkosuomalaisia kylän kahvilassa tai puistossa, osallistua kyläkoulun suomen kielen tunnille, rauhoittua kyläkirkossa, käydä työkkärissä juttelemassa Suomen työmahdollisuuksista, keskustella viranomaisten kanssa mm. passi-, asevelvollisuus-, verotus- ja eläkekysymyksistä, ottaa osaa webinaareihin ja paljon muuta.
HINTA? Tapahtuma on maksuton ja vaatii vain rekisteröitymisen.
MITEN? Tapahtumaan voi rekisteröityä alla olevan linkin kautta– rekisteröityminen aukeaa toukokuussa! Tapahtumaan mahtuu 3 000 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

REKISTERÖIDY Suomi-kylään (linkki aukeaa toukokuussa)

TUTUSTU RUNSAASEEN OHJELMAAN

Luvassa runsain mitoin ohjelmaa – keskusteluja, webinaareja ja tapahtumia.
Live-ohjelman kautta pääset mukaan Suomi-kylän tunnelmaan. Osa ohjelmanumeroista on ennakkoon nauhoitettuja videotallenteina, joita voit katsoa tapahtumaviikon aikana silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Ohjelmaa julkaistaan jatkuvasti – pysy kuulolla!

OHJELMA (linkit päiväkohtaisiin ohjelmiin avautuvat huhtikuussa)
Ohjelma ma 7.6. siirry ohjelman>
Ohjelma ti   8.6. siirry ohjelman>
Ohjelma ke  9.6. siirry ohjelman>
Ohjelma to 10.6. siirry ohjelman>
Ohjelma pe 11.6. siirry ohjelman>
Ohjelma la 12.6.  siirry ohjelman>
Ohjelma su 13.6. siirry ohjelman>

LISÄTIETOJA

Lisätietoja tapahtumasta antaa:
palvelupäällikkö Kaisa Pudas [email protected] ja toiminnanjohtaja Tina Strandberg [email protected]

Suomi-kylä Facebookissa: osallistu ja jaa tapahtuma täältä!
Virtuaalisen Suomi-kylän tunniste somessa #suomikyla

VIRTUAALISESSA SUOMI-KYLÄSSÄ MUKANA