Vertaisasiantuntijaksi ulkosuomalaissenioreille – infoa ja ideointia 4.10.2022

Ulkosuomalaisten vertaisasiantuntijoiden etätapaaminen 4.10.

Tilaisuuden tarkoitus on ideoida Suomi-Seuran neuvonnan ulottamista digitaidottomien ulkosuomalaisten luo. Oleellisessa roolissa tulevat olemaan ulkosuomalaiset, jotka ovat yhteydessä muihin paikallisiin ulkosuomalaisiin joko ulkosuomalaisyhteisön kautta tai muulla tavoin.

Tapaaminen järjestetään Zoomin välityksellä tiistaina 4.10. klo 17-18:30 (Suomen aikaa).

Osallistumalla ensimmäiseen info/keskustelutilaisuuteen pääset vaikuttamaan uuden neuvontakonseptin kehittämiseen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse vielä sitoutua toimintaan, jos ei siltä tunnu. Tule siis ihmeessä mukaan keskustelemaan ja ideoimaan! Tilaisuutta ei tallenneta.

Ilmoittaudu mukaan 1.10.2022 mennessä tästä.

Lue lisää aiheesta: Suomi-Seuran vapaaehtoiset vertaisasiantuntijat neuvovat ulkosuomalaisia maailmalla – Suomi-Seura

Tervetuloa mukaan tekemään merkittävää vapaaehtoistyötä ulkosuomalaisten hyväksi!