Vertainen verkossa – asiantuntija apuna: Kohtaamisia ja keskustelua ulkosuomalaisten arjen tueksi

Yhteistyökumppanimme Perhe maailmalla -projekti järjestää verkkotilaisuuksia, joiden kohderyhmänä ovat ulkosuomalaiset, paluumuuttajat ja ulkomaille muuttamassa olevat. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

Tositarinoita maailmalta -nuotiopiirit
Ulkosuomalaisten nuotiopiirit joka toinen tiistai 16.2.-11.5.2021 klo 19-20 (UTC +2). Kevätkauden kokemustarinoiden aiheina mm. uranvaihdos ulkomaille muutettaessa, työelämä ulkosuomalaisena, perheenjäsenen sairastuminen ja lapsen äidinkielen hiipuminen.

Webinaarisarja: lapsiperheenä maailmalla
Webinaarisarjan käynnistyy 23.2. ja järjestetään aikaerojen vuoksi sekä aamu- että iltawebinaareina. Tarjolla tietoa siitä, miten lapsiaan voi tukea ulkomailla asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Webinaarisarja jakautuu kolmeen osaan:
Alle kouluikäisten lasten vanhemmat
Kouluikäisten lasten vanhemmat
Murrosikäisten lasten vanhemmat

Tukea ja tuumausta -verkkokeskustelusarja
Verkkokeskustelut alkavat maaliskuussa. Jokaisella kerralla oma aiheensa, asiantuntija johdattelee osallistujat keskusteluun.

Tositarinoita blogissa
Tositarinoita maailmalta -lähettiläiden kirjoittamat tarinat ilahduttavat myös tänä vuonna blogissa ja somessa. Tarinoita tullaan julkaisemaan noin kerran kuukaudessa.

Tarkempaa tietoa tapahtumista ja sisällöistä:  perhemaailmalla.fi