Välkommen med i vår verksamhet!

14.1.2021

Finland-Samfundet är expert på utlandsfinländskhet. Vi har medlemmar i ca 60 länder. Vi ger råd till såväl dem som ska ut i världen som dem som redan är där eller vill återvända därifrån. För tillfället utvecklar vi en väg till Finland för kvalificerade återflyttare. Vi  ger ut tidningen Finlandsbron och informerar om aktuella utlandsfinländarteman.

Finland-Samfundet ska se till att utlandsfinländare beaktas i samhällsdebatten och beslutsfattandet i Finland. Vi delar ut bidrag till utlandsfinländska organisationer och medier. Finland-Samfundet har utlandsfinlänädarparlamentet. Det var UFP som tog initiativet till bland annat dubbelt medborgarskap och brevröstning för utlandsfinländare.

Finland-Samfundets medlemmar får många värdefulla förmåner. Välkommen med i får verksamhet!

Läs mer om medlemsförmåner och medlemskap i Finland-Samfundet!