Mietityttääkö jokin lapsenne puheessa ja kaipaatteko puheterapeutin arviota tilanteestanne? Puhutaanko teillä useampaa kieltä ja olette pohtineet, kuinka voisitte tukea lapsenne kasvamista kaksi- tai monikieliseksi?

Zildren tarjoaa etäyhteydellä laadukkaita terapia- ja tukipalveluita perheiden arjen tueksi asuinpaikasta riippumatta. Esimerkiksi puheterapeuttimme auttaa erilaisiin puheen, kielen tai kommunikoinnin kehityksen haasteisiin liittyen. Etäyhteyden välityksellä monenlainen puheterapiakuntoutus, muun muassa artikulaatioterapia, änkytysterapia ja kielellisen kehityksen kuntoutus sujuvat tietoturvallisesti ja hyviä kuntoutuskäytäntöjä noudattaen.

Zildrenin kautta muita asiantuntijapalveluita etänä perheille tarjoavat ammattilaiset ovat koulutustaustaltaan varhaiskasvatuksen opettajia, erityisopettajia, ravitsemuksen ja ruokakasvatuksen asiantuntijoita sekä Suomessa laillistettuja psykologeja, toimintaterapeutteja ja puheterapeutteja. Tukipalveluvalikoimamme pitää sisällään puheterapian lisäksi muun muassa tunnetaito-ohjausta, neuropsykiatrista valmennusta, lyhytterapiaa, ohjausta ruokailuun ja ruokailutilanteisiin liittyen sekä apua muihin arjen haastaviin kasvatustilanteisiin.

Tarjoamme perheille mahdollisuuden myös moniammatilliseen apuun ja asiantuntijamme tarjoavatkin palveluita myös yhteistyössä, aina perheen tarpeiden mukaan. Lue lisää: https://www.zildren.com

Tarjoamme Suomi-Seuran jäsenille puheterapian etäkonsultaatioajat kampanjahintaan 60 € / 45 min (voimassa 7/2022 asti). Voit ottaa yhteyttä lomakkeemme kautta osoitteessa https://www.zildren.com/ilmoita
tai laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen info@zildren.com