Uusi jäsenetu: Funky Monkey Club – etämuskari

0

 

Jäsenetu Suomi-Seura ry:n jäsenille

Haluaisitko tuoda enemmän musiikin riemua lapsellesi ja samalla kehittää ja rikastuttaa hänen suomen kieltään? Musiikki on tutkitusti paras tapa ylläpitää ja tukea lapsen kielenkehitystä. Bonuksena: se on myös veikeän kivaa puuhastelua, johon koko perhe voi osallistua.

Tule mukaan Funky Monkey Clubin etämuskariin! Funky Monkey Club on New Yorkista inspiraation saanut musiikkileikkikoulu. Muskariohjaajat Paula & Ape Anttila ovat ammattimuusikkoja ja musiikkikasvattajia, jotka ovat yhdessä säveltäneet pop/rock/funk-henkisiä muskarilauluja, joiden tahtiin leikitään ja jammaillaan. Eripituisia videokursseja on tarjolla lapsille aina vauvoista leikki-ikäisiin. Etämuskarin voi aloittaa milloin vain, ja videoita voi katsoa silloin kuin itselle parhaiten sopii ilman aika- ja paikkarajoitteita.

Katso kurssivalikoimaa https://store.funkymonkeyclub.com/store ja koe musiikin ilo suomen kielellä yhdessä lapsesi kanssa. Suomi-Seura ry:n jäsenet saavat kaikista etämuskarikursseista 15 % alennuksen. Käytä ale-koodia SUOMI-SEURA rekisteröitymisen yhteydessä.