9.11.2021

Huolettaako sinua ikääntyneen Suomessa asuvan vanhempasi pärjääminen arjessa? Onko selvitettävää paljon etkä omaisena tiedä, mistä aloittaa?

Helppy on Suomen ensimmäinen omaisten näkökulmasta suunniteltu hoivapalvelu. Helppy tarjoaa kaikki ikäihmisen tarvitsemat palvelut ja tuotteet yhdestä paikasta, ja auttaa sujuvan arjen järjestämisessä. Toimialueena koko Suomi.

Ikäihmiselle tarjotaan kotiin aina sama, luotettava nimetty auttaja, joita kutsutaan helppereiksi. Helpperi auttaa tarpeenne mukaan esimerkiksi kodin ylläpidossa, kaupassa käynnissä ja seuranpidossa. Saatte jokaisen käynnin kuulumiset sovellukseen, ja voitte myös keskustella helpperin kanssa suoraan.

Omaisille tarjotaan kattavaa opastusta ja tukea. Helppyn omaisportaalissa voitte maksutta kartoittaa, kuinka hyvin läheisen ikääntymiseen on perheessä varauduttu, ja saatte kaiken tärkeimmän tiedon ikääntymiseen ja hoivaan liittyen: www.helppy.fi/omaisportaali

Suomi-Seuran jäsenet saavat nyt kaksi ensimmäistä helpperikäyntiä ilmaiseksi. Tilaa käynnit Helppy Oy:n verkkosivujen tilauslomakkeella (https://www.helppy.fi/tilaa-apua) tai soittamalla Helppylle, p. 010 299 8 299. Kerro tilauksen yhteydessä Suomi-Seuran jäsennumerosi. Etu tulee lunastaa 1.6.2022 mennessä.

Lisätietoa Helppystä löydät verkkosivuilta: www.helppy.fi