Valtiosihteeri Paula Lehtomäki vastaanottaa päätöslauselmat Jarmo Virmavirralta.

Suomi-Seuran puheenjohtaja ja ulkosuomalaisparlamentin (USP) puhemies Jarmo Virmavirta, Suomi-Seuran toiminnanjohtaja Tina Strandberg ja parlamenttisihteeri Sini Castrén luovuttivat vuoden 2017 USP:n istunnossa hyväksytyt päätöslauselmat pääministerin valtiosihteerille Paula Lehtomäelle Valtioneuvoston kansliassa 17. huhtikuuta. Päätöslauselmat lähetetään lausuntokierrokselle ministeriöihin.

Helsingissä kesäkuussa 2017 järjestetty USP:n 9. istunto hyväksyi 56 päätöslauselmaa. Istuntoon osallistui 193 ulkosuomalaisyhteisöä 21 maasta, ja koolla oli 260 yhteisöjen lähettämää ulkosuomalaista. Istunto oli samalla USP:n 20-vuotisjuhlaistunto.