Ulkosuomalaisparlamentti on Facebookissa

klikkaa otsikkoa, tai kopioi internetin selaimesi osoiteriville: facebook.com/Ulkosuomalaisparlamentti. Kun käyt tykkäämässä eli peukuttamassa sivuamme, päivittyvät USP:n uudet jutut omaan Facebookin tapahtumavirtaasi.

Ulkosuomalaisparlamentin tulevalla 10. istunnolla on oma Tapahtumasivunsa Facebookissa: 10. istunto 2021 – 10. Session 2021

Näillä USP-alueilla on oma Ryhmänsä Facebookissa: USP:n Etelä-Euroopan, Afrikan ja Lähi-Idän alueen suomalaiset, ja Finnish Expatriate Parliament Canada Region.

→ Tervetuloa jättämään terveisiä ja verkottumaan!

USP on maailman suomalaisyhteisöjen foorumi Suomi-Seura ry:ssä

Facebook-sivu Suomi-Seura ry toivottaa sinut tervetulleeksi!

YouTube-videokanava Suomi-Seura ry (Helsinki) kannattaa ’tilata’ (’subscribe’). Siellä on uusia terveisiä maailmalta ja meidän toimistomme terveiset koronakevään virtuaalitoimistosta.

Sisäminiseriön kertoo YouTube-kanavalla Suomi-Seurasta näin (vuonna 2013, seuran puheenjohtaja ja USP:n puhemies oli Jarmo Virmavirta ja ulkosuomalaisia arvioitiin vielä olevan alle 2 miljoonaa)

Kaikille avoin Facebookin Ryhmä Suomi Maailmalla – Finland i Världen / Worldwide on ulkosuomalaisyhteisöjen tapahtumien tiedottamiseen ja keskusteluun. Kuka tahansa FB-käyttäjä näkee ryhmän kirjoitukset ja kommentit ja tykkääminen onnistuu muiltakin kuin ryhmän jäseniltä. Vain ryhmään kuuluvat voivat tehdä päivityksiä ryhmän seinälle ja kommentoida.