Ulkosuomalaisten suurkuoron kansikuvakilpailu

ILMOITUS

Ulkosuomalaisten suurkuoro julkaisee joulukuussa 2022 CD-levyn nimeltä Yli rajojen. Levyllä perinteinen suomalainen kuoromusiikki yhdistyy ulkosuomalaisten säveltämiin ja sovittamiin lauluihin, inkeriläisiin, meänkielisiin ja kveeniläisiin lauluihin. Ulkosuomalaisten suurkuoron kansikuvakilpailussa haetaan Yli rajojen CD:n kansikuvaa. Kansikuvan tulee sopia joko ”yli rajojen” teemaan tai ulkosuomalaisuuteen. Kansikuvakilpailun voittaja julkaistaan marraskuussa 2022.

Ulkosuomalaisten suurkuoron laulajat ovat Pohjois-Amerikasta ja Euroopasta. Kuoron aikaisempia nauhoituksia voi käydä katsomassa Youtubessa.

Osallistumisen ehdot

Kenelle: Kansikuvakilpailuun voi osallistua kaikki ulkosuomalaiset ja/tai ulkosuomalaisessa kuorossa laulavat henkilöt.

Kuva: Alkuperäinen kuva voi olla valokuva, piirrustus tai maalaus. Kuvan koko tulee olla 300 dpi tai 3000×3000 pixeliä. Hyväksytyt tiedostomuodot ovat pdf tai jpeg.

Tekijän oikeudet: Kilpailuun osallistujalla tulee olla kuvan oikeudet. Kilpailun voittaja antaa Ulkosuomalaisten suurkuorolle oikeuden julkaista kuva veloituksetta cd-levyn kannessa, CD-levyllä, sekä CD:n mainoksissa printtimediassa ja sosiaalisessa mediassa. Kuvan oikeudet säilyvät kuvan tekijällä. Kuvan tekijä mainitaan aina kuvaa julkaistaessa.

Palkinto: Kansikuvakilpailun voittaja saa 350 USD.

Määräaika: Kuva tulee toimittaa 15.8.2022 mennessä Eva-Christina Pietariselle sähköpostiosoitteeseen [email protected]

Finlandia Foundation National -logo

Suomen merimieskirkon logo