Tule mukaan tekemään ideapankkia ulkosuomalaisyhteisöille

Suomi-Seura ry laatii ulkosuomalaisyhteisöille suunnattua ideapankkia, jonka tavoitteena on tarjota työkaluja ulkosuomalaisyhteisön toimintaan ja toimia innovaation lähteenä yhteisön kehittämiselle. Ideapankista voi olla hyötyä myös uutta yhteisöä perustettaessa.

Pyrimme kokoamaan ideapankkiin tietoa, ohjeita ja suosituksia kätevästi, tiiviisti ja käytännönläheisesti yhteen paikkaan. Teimme keväällä 2022 kyselyn ulkosuomalaisyhteisöille ja vastausten perusteella kokoamme ideapankkiin ulkosuomalaisyhteisöjen hyväksi koettuja käytäntöjä. Jos yhteisölläsi on jokin yhteisöarkea helpottava rutiinikäytäntö, loistava jäsenhankintaidea tai muu anti, jolla voisitte olla tukemassa muita ulkosuomalaisyhteisöjä, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja tule mukaan tekemään ideapankkia!