Terveys ja hyvinvointi

Zildren Oy

Mietityttääkö jokin lapsenne puheessa ja kaipaatteko puheterapeutin arviota tilanteestanne? Puhutaanko teillä useampaa kieltä ja olette pohtineet, kuinka voisitte tukea lapsenne kasvamista kaksi- tai monikieliseksi?

Zildren tarjoaa etäyhteydellä laadukkaita terapia- ja tukipalveluita perheiden arjen tueksi asuinpaikasta riippumatta. Esimerkiksi puheterapeuttimme auttaa erilaisiin puheen, kielen tai kommunikoinnin kehityksen haasteisiin liittyen. Etäyhteyden välityksellä monenlainen puheterapiakuntoutus, muun muassa artikulaatioterapia, änkytysterapia ja kielellisen kehityksen kuntoutus sujuvat tietoturvallisesti ja hyviä kuntoutuskäytäntöjä noudattaen.

Zildrenin kautta muita asiantuntijapalveluita etänä perheille tarjoavat ammattilaiset ovat koulutustaustaltaan varhaiskasvatuksen opettajia, erityisopettajia, ravitsemuksen ja ruokakasvatuksen asiantuntijoita sekä Suomessa laillistettuja psykologeja, toimintaterapeutteja ja puheterapeutteja. Tukipalveluvalikoimamme pitää sisällään puheterapian lisäksi muun muassa tunnetaito-ohjausta, neuropsykiatrista valmennusta, lyhytterapiaa, ohjausta ruokailuun ja ruokailutilanteisiin liittyen sekä apua muihin arjen haastaviin kasvatustilanteisiin.

Tarjoamme perheille mahdollisuuden myös moniammatilliseen apuun ja asiantuntijamme tarjoavatkin palveluita myös yhteistyössä, aina perheen tarpeiden mukaan. Lue lisää: https://www.zildren.com

Voit ottaa yhteyttä lomakkeemme kautta osoitteessa https://www.zildren.com/ilmoita tai laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen info@zildren.com.

Helppy Oy

Apua ja turvaa ikäihmisen arkeen senioripalvelu Helppyltä – Suomi-Seuran jäsenille kaksi ilmaista käyntiä

Huolettaako sinua ikääntyneen Suomessa asuvan vanhempasi pärjääminen arjessa? Onko selvitettävää paljon etkä omaisena tiedä, mistä aloittaa?

Helppy on Suomen ensimmäinen omaisten näkökulmasta suunniteltu hoivapalvelu. Helppy tarjoaa kaikki ikäihmisen tarvitsemat palvelut ja tuotteet yhdestä paikasta, ja auttaa sujuvan arjen järjestämisessä. Toimialueena koko Suomi.

Ikäihmiselle tarjotaan kotiin aina sama, luotettava nimetty auttaja, joita kutsutaan helppereiksi. Helpperi auttaa tarpeenne mukaan esimerkiksi kodin ylläpidossa, kaupassa käynnissä ja seuranpidossa. Saatte jokaisen käynnin kuulumiset sovellukseen, ja voitte myös keskustella helpperin kanssa suoraan.

Omaisille tarjotaan kattavaa opastusta ja tukea. Helppyn omaisportaalissa voitte maksutta kartoittaa, kuinka hyvin läheisen ikääntymiseen on perheessä varauduttu, ja saatte kaiken tärkeimmän tiedon ikääntymiseen ja hoivaan liittyen: www.helppy.fi/omaisportaali

Suomi-Seuran jäsenet saavat kaksi ilmaista helpperikäyntiä ilmaiseksi.
Tilaa käynnit Helppy Oy:n verkkosivujen tilauslomakkeella (https://www.helppy.fi/tilaa-apua) tai soittamalla Helppylle, p. 010 299 8 299. Kerro tilauksen yhteydessä Suomi-Seura ry:n jäsennumerosi.

Lisätietoa Helppystä löydät verkkosivuilta: www.helppy.fi

Medics24

Lääkäriasema Medics24 tarjoaa 5 % -alennuksen kaikista etäkonsultaatioista. www.medics24.fi
Olit missä päin maailmaa tahansa, pääset suomalaiselle lääkärille puhelimella, tabletilla tai tietokoneella, vaikka kotisohvalta. Ei asennuksia, ei kielimuuria!
Käytä maksukoodia: suomiseura

Therapion

Therapion tarjoaa psykologipalvelua ja terapiaa netissä. Jäsenetu – 10 % alennus suomen- ja englanninkielisistä palveluista kaikille perheenjäsenille.
www.therapion.com