17.1.2020

Tänä vuonna ulkosuomalaiset näkyvät ja kuuluvat Suomessa. Suomi-Seura ry järjestää 10. kerran ulkosuomalaisparlamentin istunnon Helsingissä Finlandia-talossa 11. – 12.6. USP:n aloitteesta on saavutettu mm. kaksoiskansalaisuus ja kirjeäänestysmahdollisuus ulkosuomalaisille. Ne ulkosuomalaisyhteisöt, jotka ovat hyväksyneet USP:n säännöt, voivat tehdä aloitteita sekä nimetä edustajansa ja tarkkailijansa istuntoon. Jo 538 ulkosuomalaisyhteisöä on mukana USP:n toiminnassa!

Suomi-Seura on ulkosuomalaisuuden asiantuntija sekä luotettava matkakumppani, kun suomalaisten siivet vievät maailmalle. Tarjoamme neuvontaa niin maailmalle lähtijöille, siellä oleville kuin palaavillekin. Julkaisemme Suomen Silta -lehteä ja tiedotamme ulkosuomalaisia koskevista ajankohtaisista teemoista. Suomi-Seura huolehtii siitä, että ulkosuomalaiset huomioidaan Suomessa yhteiskunnallisessa keskustelussa ja päätöksenteossa. Jaamme avustuksia ulkosuomalaisyhteisöille ja -medialle. Haluamme olla myös suomalaisten yritysten kumppani maailmalla.

Tervetuloa mukaan toimintaamme: tehdään yhdessä 2020-luvusta ulkosuomalaisuuden vuosikymmen!

Lue lisää Suomi-Seuran toiminnasta ja jäsenyydestä!