TERVETULOA Suomi-Seura ry:n vuosikokoukseen!

Aika: torstaina 25.4. klo 17. Kahvitarjoilu klo 16:30 alkaen.
Paikka: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, Hallituskatu 1, Helsinki.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:

• hyväksytään kertomus vuoden 2018 toiminnasta ja tilinpäätös sekä tilintarkastuskertomus
  • vahvistetaan vuoden 2018 tilinpäätös ja myönnetään vastuuvapaus
  • käsitellään vuoden 2019 toimintasuunnitelma, vahvistetaan talousarvio ja määrätään jäsenmaksun suuruus
  • valitaan hallituksen puheenjohtaja
  • valitaan hallituksen jäsenet
  • valitaan tilintarkastaja ja varatilintarkastaja

Kokousasiakirjat ovat nähtävänä Suomi-Seurassa kaksi viikkoa ennen kokousta. Kokousasiakirjat lähetetään pyydettäessä sähköpostitse jäsenille. Vuosikokouksesta lähtien noudatetaan yhdistyksen uusia sääntöjä. Vuosikokouksessa äänivaltaisia ovat ennen edellisen vuoden loppua hyväksytyt jäsenet. Jäsenellä, joka ei ole maksanut edellisen vuoden jäsenmaksuaan vuosikokoukseen mennessä, ei ole äänioikeutta. Kullakin henkilö- ja yhteisöjäsenellä on yksi ääni. Yhteisöjäsenten edustajilla tulee olla valtakirja.

Kokouksen sujuvuuden varmistamiseksi ja kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan viimeistään maanantaina 22.4. joko sähköpostitse info@suomi-seura.fi, tai puhelimitse +358 (0)9-684 1210.

Suomi-Seura ry:n johtokunta