Suomi-koulujen toiminta-avustus

Lukuvuoden 2022-23 avustushaku on päättynyt. Lukuvuodelle 2023-24 ollaan laatimassa uusia hakukriteereitä, joista tiedotetaan kevään 2023 aikana.

PERUSTIETOA SUOMI-KOULUJEN TOIMINTA-AVUSTUKSESTA

Suomi-koulut voivat saada Suomesta toimintansa tueksi toiminta-avustusta. Avustus haetaan Suomi-Seuran kautta.

Toiminta-avustukseen oikeutettu Suomi-koulu on vapaa-ajalla toimiva, täydentävää suomenkielen opetusta antava kielikoulu, jossa on vähintään 6 oppilasta, vähintään kolmesta eri perheestä.

Toiminta-avustusta saaneen Suomi-koulun tulee toimittaa edellisen avustuskauden toiminta-avustuksesta Suomi-Seura ry:lle tiliselvitys, jonka liitteenä tulee olla toimintakertomus, tuloslaskelma ja tase sekä toiminnan- tai tilintarkastuskertomus.

Käsittelemme haku- ja tiliselvityslomakkeiden henkilötietoja Avustusten tietosuojaselosteen mukaisesti.

Ohjeita haku- ja tiliselvityslomakkeiden täyttämiseen

Tiliselvityslomake lukuvuodesta 2021-22

Lisätietoja: Maarit Hyvärinen, maarit.hyvarinen@suomi-seura.fi tai +358(0)447109324