Suomi-koulujen opettajien koulutuspäivät ja hallintopäivä webinaarina, tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Aina on syytä juhlaan: nykymuotoiset Suomi-koulujen opettajien koulutuspäivät täyttävät 20 vuotta! Poikkeuksellinen aika vaatii uudenlaisia ratkaisuja – kouluttaudumme etänä!

Suomi-koulujen opettajien koulutuspäivät 6.-7.8.2020

Suomi-koulujen opettajien koulutuspäivien ohjelma on ajankohtainen ja aina ammattitaitoa lisäävä – vaikka emme pääsekään tapaamaan toisiamme Suomessa.

Vuoden 2020 koulutuspäivien kattoteema on ”Impivaarasta maailmalle”. Seitsemän veljestä – kirjan julkaisusta tulee tänä vuonna 150 vuotta.

Tämä on ajankohtaisempi aihe nyt jos koskaan, Jukolan veljesten lukkarin koulusta on tultu etäoppimiseen, virtuaaliopetukseen ja sähköisiin kohtaamisiin, juuri sopivasti nykymuotoisten koulutuspäiviemme 20-vuotisjuhlan kunniaksi.

Mukaan ilmoittautuneet voivat seurata koulutuspäiviä Zoomissa ja osallistua keskusteluun kysymyksin ja huomioin reaaliajassa.

Tekniikka mahdollistaa myös sen, että koulutuspäivien ohjelma on katsottavissa myöhemmin verkossa – itselle sopivana ajankohtana.

Koulutuspäiviä ennen tapaamme ”etäetkoilla” 5.8.2020, varmistamme yhteyksien toimivuuden ja tapaamme toisiamme etänä.

Ohessa koulutuspäivien ohjelma. Ilmoittautuminen on suljettu. Mikäli haluat vielä mukaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen: maarit.hyvarinen@suomi-seura.fi

Toivomme tietysti, että vuonna 2021 tapaamme taas toisemme Suomen suvessa.

Koulutuspäivät järjestetään Opetushallituksen, Suomi-koulujen tuki ry.:n sekä Suomi-Seuran yhteistyönä – alan asiantuntijoita, aikaisempaa koulutuspalautetta sekä Suomi-koulujen tuki ry.:n hallitusta kuunnellen ja konsultoiden.

Suomi-koulujen hallintowebinaari 4.8.2020

Suomi-Seura ry järjestää Suomi-koulujen hallintoväelle webinaarin tiistaina 4.8.2020 klo 17.00 (Suomen aikaa). Webinaarin ohjelmaan pääset tutustumaan tästä linkistä: Suomi-koulujen hallintowebinaarin OHJELMA

Webinaarin lmoittautuminen on suljettu. Mikäli haluat vielä mukaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen: maarit.hyvarinen@suomi-seura.fi