Helsinki kartalla

 

Työkaluja tulevaisuuteen: Suomi-koulujen hallintopäivä 3.8.2022 Helsingissä

Tule mukaan Suomi-koulujen hallintopäivään 3.8.2022, pääsemme vihdoin tapaamaan toisiamme kasvokkain Helsingissä! Hallintopäivässä suuntaamme ajatuksemme siihen, millaisen Suomi-koulun haluamme tulevaisuudessa sekä millaisia työkaluja vapaaehtoistyössä ja sen johtamisessa tarvitaan. Kouluttajina KM, luokanopettaja Minna Karisto (Winterthurin Suomi-koulu) ja järjestökouluttaja Salla Saarinen (Radical Soul Oy). Illalla pääsemme tutustumaan Kansallisteatterin kulisseihin ja nauttimaan iltapalaa yhdessä Suomi-koulujen opettajien kanssa. Hallintopäivä järjestetään SKS:n kokoustilassa (Hallituskatu 1, käynti Mariankadun kautta). Lue koko ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Tulevaisuuden taidot -monilukutaitoa, digiä ja kierrätystä: Suomi-koulujen opettajien koulutuspäivät 4.-5.8.2022 Helsingissä

Maailma on muuttunut paljon viimeisten vuosien aikana.  Nopeatempoinen arkemme, uutistulva ja monialainen media vaativat meiltä taitoa ymmärtää ja tulla ymmärretyksi. Koulutuspäivien teemana onkin tänä vuonna media- ja monilukutaito, joka mahdollistaa meille paremman osallisuuden arkeemme. On sanottu, että monilukutaito on taitoa suhtautua maailmaan samaan aikaan avoimesti mutta terveen kriittisesti.

Tätä taustaa vasten ajatellen, tuntuu, että vain muutos on pysyvää. Tämän vuoden koulutuspäivillä pysähdymmekin myös luotaamaan tulevaisuuteen ja pohtimaan Suomi-koulujen suuntaa.

Koulutuspäivät järjestetään Opetushallituksen tiloissa (Hakaniemenranta 6). Molempien päivien aamupäiväluennot striimataan ja tarjolla on myös etätyöpaja perjantaina.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!