Kuvassa Vesa Vierikko. Kuvaaja Tuomo Manninen.

Ilosia Aikoja, Mielensäpahoittaja on ensimmäinen teatteriesitys, joka tulee suomalaisten kotisohvalle missä päin maailmaa tahansa!

Teatteritaltiointi, jonka voi katsoa esimerkiksi tabletilta tai muulta päätelaitteelta, on Tuomas Kyrön kirjaan perustuva Ilosia Aikoja, Mielensäpahoittaja. Kansallisteatterin täysille saleille esitetyn näytelmän on dramatisoinut ja ohjannut Mika Myllyaho. Taltioitu esitys on sama kuin teatterissa, mutta se on monella kameralla kuvattu ja editoitu upeaksi katselukokonaisuudeksi.

Suomi-Seura tarjoaa yhteistyössä Storico Oy:n kanssa ainutlaatuisen edun: 50 ensimmäiselle teatterin ystävälle 30 päivän katseluoikeus vain 9 euron hintaan (normaalisti 18 euroa). Edun ostaminen on voimassa 30.4.2018 saakka.

Suomalainen teatteri on aina ollut aikaan ja paikkaan sidottu. Nyt katsoja voi päättää missä hän näytelmän katsoo: sohvalla, bussissa vai makuuhuoneessa. Samalla teatterille ja teatterin tekijöille syntyy täysin uutta ansaintaa.

Vesa Vierikko on ilmiömäinen pääosassa. Hän näyttää kaikki koomikon ja traagikon kykynsä”, kirjailija Tuomas Kyrö sanoo.

Suomi-Seura tarjoaa yhteistyössä Storico Oy:n kanssa ainutlaatuisen edun: 50 ensimmäiselle teatterin ystävälle 30 päivän katseluoikeus vain 9 euron hintaan (normaalisti 18 euroa). Teatterissa – kun esitys vielä oli saatavilla –  lipun hinta oli 38 euroa. Esitystä voi katsoa 30 päivän aikana rajoittamattomasti. Sähköpostivahvistuksessa löytyvät käyttäjätunnukset ja salasana.

Etu koskee pelkästään yksityisasiakkaita, eikä ole sovellettavissa organisaatiokäyttöön. Järjestöjen käyttöön tulevista käyttäjämääriin sidotuista katseluoikeuslisensseistä sovitaan tapauskohtaisesti. Tarjouspyynnöt: thomas.schleutker@storico.fi

Toimi näin saadaksesi nopean tilaajan edun:

Mene osoitteeseen https://www.teatterikotisohvallesi.fi/. Rekisteröidy käyttäjäksi, lisää pankki-tai luottokorttisi numero, kohdassa ”Onko sinulla kuponki” lisää koodisi SSNOPEA, järjestelmä laskee sinulle automaattisesti 9 euron hintaedun ja lähetä tilaus, jonka jälkeen katseluoikeus on välittömästi käytettävissä.

”Niin minä mieleni pahoitin, kun maailmalle jouduin.”

Nautinnollista teatterikokemusta toivottaen, Suomi-Seura ry ja Storico