Kaksi lasta ihastelee kädelle laskeutunutta perhosta. Kuvassa lukee teksti Perhe maailmalla

Päivitetty 3.9.2021

Yhteistyökumppanimme Perhe maailmalla -hankeen kohderyhmänä ovat ulkosuomalaiset, paluumuuttajat ja ulkomaille muuttamassa olevat. Verkkotilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia. Tervetuloa mukaan! 

Verkkotilaisuus

Tiistai 28.9.2021: Lapsiperheen ero ulkomailla (yhteistyössä Kaapatut lapset ry). Tilaisuuden kellonaika tarkentuu pian!

****

Webinaaritallenteita ja verkkokeskusteluja

Keväällä järjestetystä Lapsiperheenä maailmalla -webinaarisarjasta julkaistaan tallenteita syksyn kuluessa Perhe maailmalla -sivustolla. 13.9.2021 ovat vuorossa Muuttakaa keskenänne – webinaari kansainvälisten teinien vanhemmille sekä Vanhempi lapsen tukena paluumuutossa. Tallenteiden teemoista tullaan järjestämään kaksi erillistä verkkotilaisuutta. Näissä livekeskusteluissa on mukana webinaareissa olleita asiantuntija-alustajia.

****

Perhe maailmalla -blogi

Perhe maailmalla -blogi päivittyy viikoittain. Juttuaiheet liittyvät ulkosuomalaisuuteen sekä lähtö- ja paluumuuttoon. Tänä vuonna blogissa on parikin teemallista juttusarjaa: Paluumuuttajan vuosi seuraa pitkään ulkomailla asuneen Jennyn asettumista perheineen Suomeen. Tositarinoita-sarjassa julkaistaan ulkosuomalaisten, Perhe maailmalla -vertaisasiantuntijoiden henkilökohtaisia tarinoita. Blogissa julkaistaan myös kolumneja sekä tietoa ja tiivistelmiä Perhe maailmalla -tapahtumista.

****

Perhe maailmalla -projektin somekanavissa ja blogissa julkaistaan tietoa syksyn muista tapahtumasisällöistä, kun niiden aikataulut varmistuvat lähiaikoina.