Suunnitteletko paluuta Suomeen?

Mietitkö miten viranomaisasiat ja käytännön muuttojärjestelyt olisi hyvä hoitaa?

Tule kuulemaan miten paluumuuton saa sujumaan jouhevasti! Infopäivän aikana paluumuuttoon liittyvät kysymykset selkenevät, kun käymme yhdessä läpi esimerkiksi seuraavia aiheita: viranomaisilmoitukset Suomessa ja entisessä asuinmaassa, sosiaaliturva, sairausvakuutus, terveydenhuolto, verotus, asunto, muuttotavarat, auton ja/tai lemmikin kanssa muutto, työnhaku, eläkkeet, opiskelu, lasten koulunkäynti jne. Tilaisuudessa on mahdollisuus saada myös henkilökohtaista neuvontaa.

Paluumuuttajan infopäivä järjestetään Suomi-Seuran toimistolla parjantaina 17.8. klo 10 – 14 osoitteessa Mariankatu 8, 3 krs., 00170 Helsinki.

Tilaisuus on Suomi-Seuran jäsenille maksuton. Ei-jäsenten infopäivämaksu on 30 euroa.
Ilmoittautumiset etukäteen 13.8. mennessä, info@suomi-seura.fi
p. +358 – (0)9 – 684 1210.