Paluumuuttajan infopäivä

perjantai 16.8.2019 klo 10 – 14

Suunnitteletko paluuta Suomeen?

Mietitkö miten viranomaisasiat ja käytännön muuttojärjestelyt olisi hyvä hoitaa?

Tule kuulemaan miten paluumuuton saa sujumaan jouhevasti! Infopäivän aikana paluumuuttoon liittyvät kysymykset selkenevät, kun käymme yhdessä läpi esimerkiksi seuraavia aiheita: viranomaisilmoitukset Suomessa ja entisessä asuinmaassa, sosiaaliturva, sairausvakuutus, terveydenhuolto, verotus, asunto, muuttotavarat, auton ja/tai lemmikin kanssa muutto, työnhaku, eläkkeet, opiskelu, lasten koulunkäynti jne. Tilaisuudessa on mahdollisuus saada myös henkilökohtaista neuvontaa.

Paluumuuttajan infopäivä järjestetään Suomi-Seuran toimistolla, Mariankatu 8, 3 krs., 00170 Helsinki.

Tilaisuus on Suomi-Seuran jäsenille maksuton. Ei-jäsenten infopäivämaksu on 30 euroa. Ilmoittautumiset etukäteen.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset tilaisuuksiin:
Suomi-Seuran neuvontapalvelu:
info@suomi-seura.fi