Ulkosuomalaisena tv-lähetysten kanssa voi joskus joutua hieman pähkäilemään. Näin on Jalkapallon EM-turnauksenkin tv-lähetysten kohdalla. Jalkapallon EM-kisat alkavat pian ja VPN-SUOMI.fi tarjoaa ohjeet niiden katsomiseen netissä – sijainnistasi riippumatta. Tämä onnistuu helposti VPN-yhteydellä, minkä avulla voit vaihtaa internetyhteytesi sijainnin vaikkapa Suomeen.

Tuet Suomi-Seuran ulkosuomalaistyötä ostamalla VPN-yhteyden VPN-SUOMI.fi -sivuston kautta. VPN-SUOMI lahjoittaa jokaisesta tämän artikkelin kautta tehdystä tilauksesta viisi euroa Suomi-Seuralle!

Aikaisemmin kirjoitimme Suomi-Seuralle artikkelin ”Ohjeet suomalaisten tv-ohjelmien katsomiseen ulkomailla”, suosittelemme myös tutustumaan siihen.

OHJEET JALKAPALLON EM-KISOJEN KATSOMISEEN ULKOMAILTA

Vuoden 2021 jalkapallon Euroopan mestaruuskisat käydään 12 Euroopan maassa aikavälillä 11.6.–11.7. Suomen miesten ”Huuhkajat” ovat ensimmäistä kertaa mukana EM-turnauksessa. Kisat pelataan edelleen virallisen nimen alla UEFA Euro 2020.

Pystyt katsomaan kaikki Ylen Jalkapallon EM-kisojen lähetykset suorana Yle Areenassa ulkomailta VPN-yhteyden avulla.

Ohjeet jalkapallon EM-kisojen katsomiseen ulkomailta:

1. Katso suositeltava VPN-sovellus VPN-SUOMI.fi Jalkapallon EM-sivuilta.
  2. Avaa suositeltu VPN-sovellus.
  3. Yhdistä VPN Suomen sijaintiin.
  4. Avaa Yle Areenan Jalkapallon EM-kisat -sivu osoitteessa https://areena.yle.fi/1-50300114
  5. Katso kaikki Ylen lähettämät jalkapallon 2021 EM-ottelut suorina lähetyksinä mistä päin maailmaa tahansa.

Löydät Suomen joukkueen sekä Ylen koko EM-kisojen lähetysaikataulut VPN-SUOMEN jalkapallon EM-sivulta.

VPN-yhteyksissä on suuria eroja ja suosittelemmekin katsomaan testatusti parhaat vaihtoehdot VPN-SUOMI.fi -sivustolta.