Muita yrityksiä

Etelä-Helsingin Kansalaisopisto (UUSI JÄSENETU)

Etelä-Helsingin kansalaisopistossa alkaa keväällä 2021 kiinnostavia verkossa pidettäviä suomen kielen uutuuskursseja ulkosuomalaisille ja paluumuuttajille, jotka haluavat virkistää suomen kielen taitoaan. Tarjolla on myös suomi vieraana kielenä -kursseja, jotka sopivat loistavasti kaikille, jotka haluavat oppia suomea kommunikoidakseen suomenkielisten läheistensä kanssa tai selvitäkseen arkisista asioista suomen kielellä. Kurssit ovat aikuisille suunnattuja.

Suomi-Seuran jäsenet saavat kurssihinnasta 20 % alennuksen. Saadaksesi alennuksen laita viestiä Etelä-Helsingin kansalaisopiston toimistoon ilmoittautumisen jälkeen: toimisto(at)etko.fi
Tutustu kurssitarjontaan: etko.fi

Amfora Shop

Alennus 5 – 10%
Päivölänkatu 32
60120 Seinäjoki
Puh./Tel. +358 (0)6 412 2824
Fax. +358 (0)6 412 2812
info(at)amfora.fi
www.amfora.fi

Karttakeskus

Karttakeskus tarjoaa Suomi-Seuran jäsenille -10 % jäsenedun alennuskoodilla 6SD3E7E8
Tervetuloa ostoksille: karttakauppa.fi

Kello ja Kulta Widemark

Alennus 20% kaikista normaalihintaisista tuotteista (ei koske korjaustöitä tai kaiverruksia).
Arkadiankatu 10, 00100 Helsinki
Puh./Tel. +358 (0)9 446251
info(at)kellojakultawidemark.fi
www.kelloliike.fi

Medics24

Lääkäriasema Medics24 tarjoaa 5 % -alennuksen kaikista etäkonsultaatioista. www.medics24.fi
Olit missä päin maailmaa tahansa, pääset suomalaiselle lääkärille puhelimella, tabletilla tai tietokoneella, vaikka kotisohvalta. Ei asennuksia, ei kielimuuria!
Käytä maksukoodia: suomiseura

Therapion

Therapion tarjoaa psykologipalvelua ja terapiaa netissä. Jäsenetu – 10 % alennus suomen- ja englanninkielisistä palveluista kaikille perheenjäsenille.
www.therapion.com

Viaminnet

Viaminnet valmistaa kauniita, ainutlaatuisia koruja. Jäsenemme saavat 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista, jäsenkorttia näyttämällä. Nettikaupassa käytä koodia ”Suomiseura” kohdassa Kuponki. Viaminnetin myymälä sijaitsee Kruununhaassa, Mariankatu 10, Helsinki.
Viaminnet.com