Maailmalla asuva suomalainen nuori, tule mukaan vaikuttamaan ja hankkimaan uusia kokemuksia!

Parlamenttisimulaatio järjestetään etänä Zoomin välityksellä
Aika: 27. helmikuuta 2021 klo 16 – 19 Suomen aikaa (UTC +2:00).

Oletko alle 30-vuotias suomalainen maailmalla? Haluatko verkostoitua? Oletko avoin erilaisille näkemyksille ja kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista? Haluatko vaikuttaa ulkosuomalaisten nuorten asioihin? Suomi-Seuran pilottihanke, parlamenttisimulaatio, on juuri sinua varten!

Haemme parlamenttisimulaatioon nuoria, jotka ovat kiinnostuneita jakamaan ajatuksiaan muiden yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneiden ulkosuomalaisnuorten kanssa.

Parlamenttisimulaation tavoitteena on tarjota ulkosuomalaisnuorille keskustelufoorumi nuorten elämään liittyvistä ajankohtaisista asioista ja kartuttaa kokemusta demokraattisista menettelytavoista. Simulaatiossa pääset tutustumaan myös Suomi-Seuran ylläpitämän ulkosuomalaisparlamentin (USP) toimintaan. Simulaation jälkeen pääset kokoamaan yhteiset kokemukset välitettäväksi ulkosuomalaisparlamentin 10. istunnolle 11. – 12.6.2021.

Tiedomma lisää aiheesta myöhemmin tällä sivulla. Haku parlamenttisimulaatioon avautuu joulukuussa.

Lisätietoa: Liisa Oinonen,  liisa.oinonen@suomi-seura.fi