Kuvituskuva

 

Suomi-koulut voivat keväällä 2022 hakea lisäavustusta, joka kohdennetaan digitaalisen opetuksen tukemiseen. Avustushaku on jaettu kahteen kategoriaan 1) padien/tablettien hankkiminen Suomi-kouluille oppilaiden tuntikäyttöön ja 2) muiden digitaalista opetusta tukevien välineiden hankkimiseen. Molemmille kategorioille on oma lomakkeensa ja Suomi-koulu voi hakea avustusta molemmissa kategorioissa.

  1. Padit/tabletit: Suomi-koulut voivat hakea avustusta tablettien/padien hankkimiseen Suomi-koulujen oppilaille oppituntikäyttöön. Yhden tabletin laskennallinen hinta on 350 euroa. Suomi-koulu voi hankkia saamallaan avustuksella niin monta tablettia, kuin paikallisen hintatason mukaan on mahdollista.

PADIEN JA TABLETTIEN HAKULOMAKE 2022

2. Muu digitaalista opetusta tukeva välineistö: Avustusta voi hakea myös muihin digitaalisen opetuksen välineisiin, internetyhteyden hankkimiseen, lisensseihin tai verkkomateriaaleihin.

DIGITAALISEN OPETUKSEN VÄLINEIDEN HAKULOMAKE 2022

Hakuaika päättyy sunnuntaina 5.6.2022. Avustuspäätökset tehdään kesäkuun alussa ja myönnetyt avustukset maksetaan Suomi-kouluille kesäkuun loppuun mennessä. Avustuksen käyttöaika on vuoden 2022 loppuun ja selvitys tulee jättää 31.12.2022 mennessä.

LISÄAVUSTUKSEN SELVITYSLOMAKE 2022