Liity sinäkin mukaan maailmanlaajuiseen suomalaisverkostoomme!

14.1.2021

Suomi-Seura ry on ulkosuomalaisuuden asiantuntijajärjestö. Meillä on jäseniä noin 60 maassa. Tarjoamme neuvontaa ja koulutusta maailmalle lähteville, siellä oleville ja Suomeen palaaville. Kehitämme parhaillaan paluumuuttajille Osaajaväylää Suomeen. Tiedotamme ulkosuomalaisia koskevista ajankohtaisista teemoista ja julkaisemme Suomen Silta -lehteä. Huolehdimme siitä, että ulkosuomalaiset huomioidaan Suomen yhteiskunnallisessa keskustelussa ja päätöksenteossa. Tuemme ulkosuomalaisyhteisöjen ja -median toimintaa mm. jakamalla avustuksia. Suomi-Seuralla on ulkosuomalaisparlamentti, jonka aloitteesta on saavutettu mm. kaksoiskansalaisuus ja kirjeäänestysmahdollisuus ulkosuomalaisille. Kesäkuussa 2021 järjestämme ulkosuomalaisparlamentini 10. istunnon.

Liittymällä Suomi-Seuran jäseneksi tuet tärkeää toimintaa ja saat rahanarvoisia etuja. Tervetuloa mukaan!

Tietoa jäseneduista ja jäsenmaksuista