Infopäivät ja muut tilaisuudet

Eläkepäiviksi ulkomaille -infopäivä

perjantai 29.3.2019

Suunnitteletko muuttoa eläkepäiviksi ulkomaille asumaan?

Haaveiletko viettäväsi eläkepäivien talvikuukaudet etelän lämmössä?

Tule kuulemaan miten pysyvä muutto tai sesonkiluonteinen ulkomailla asuminen vaikuttaa elämääsi sosiaaliturvan, sairausvakuutuksen, eläkkeitten maksun, verotuksen, käytännön muuttojärjestelyjen ja monen muun asian kannalta.

Eläkepäiviksi ulkomaille –infopäivä järjestetään Suomi-Seuran toimistolla, Mariankatu 8, 3 krs., 00170 Helsinki. Infopäivämaksu Suomi-Seuran jäsenille 70e euroa (muille 90 euroa), joka sisältää myös aamupalatarjoilun ja Eläkepäiviksi ulkomaille -oppaan.

Ilmoittautumiset etukäteen.

Senioripaluumuuttajien kevätkahvit Suomi-Seuralla

Perjantaina 26.4.2019 kello 12-15,
Suomi-Seura, Mariankatu 8, 3.krs, 00170 Helsinki

Tervetuloa kevään avajaisiin tutustumaan kahvittelun merkeissä muihin seniori-ikäisiin paluumuuttajiin ja kuulemaan miten heidän paluumuuttonsa Suomeen on sujunut ja miltä elämä Suomessa nyt tuntuu.

Kuulet mielenkiintoisia tarinoita maailmalla vietettyjen vuosien varrelta, saatat tavata samoilta seuduilta entisestä asuinmaastasi palanneen tutun suomalaisen tai ehkä löydät ihan uusia ystäviä elämääsi.

Suomi -Seuran seniorineuvoja on paikalla vastaamassa kysymyksiin.

Tilaisuus on avoin kaikille ja maksuton. Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumista.

Paluumuuttajan infopäivä

perjantai 16.8.2019 klo 10 – 14

Suunnitteletko paluuta Suomeen?

Mietitkö miten viranomaisasiat ja käytännön muuttojärjestelyt olisi hyvä hoitaa?

Tule kuulemaan miten paluumuuton saa sujumaan jouhevasti! Infopäivän aikana paluumuuttoon liittyvät kysymykset selkenevät, kun käymme yhdessä läpi esimerkiksi seuraavia aiheita: viranomaisilmoitukset Suomessa ja entisessä asuinmaassa, sosiaaliturva, sairausvakuutus, terveydenhuolto, verotus, asunto, muuttotavarat, auton ja/tai lemmikin kanssa muutto, työnhaku, eläkkeet, opiskelu, lasten koulunkäynti jne. Tilaisuudessa on mahdollisuus saada myös henkilökohtaista neuvontaa.

Paluumuuttajan infopäivä järjestetään Suomi-Seuran toimistolla, Mariankatu 8, 3 krs., 00170 Helsinki.

Tilaisuus on Suomi-Seuran jäsenille maksuton. Ei-jäsenten infopäivämaksu on 30 euroa. Ilmoittautumiset etukäteen.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset tilaisuuksiin:
Suomi-Seuran neuvontapalvelu:
info@suomi-seura.fi