Kirja-avustukset ulkosuomalaisyhteisöille 2020

Suomi-Seura ry avustaa ulkomailla olevia jäsenyhteisöjään jakamalla heille suomalaista kirjallisuutta. Vuonna 2020 kirjoja jaetaan 7-20 yhteisön jäsenmäärästä riippuen.

HUOM! Korona-virustilanteen aiheuttamien poikkeavien olosuhteiden vuoksi lahjoituskirjoja ei voi tällä hetkellä noutaa toimistoltamme. Joudumme myös lykkäämään kirjojen postitusta myöhäisempään ajankohtaan. Seuraamme tilannetta ja postitamme lahjoituskirjoja heti, kun se on mahdollista. Postituksen alkaessa otamme vielä erikseen yhteyttä kirjapakettien vastaanottajiin. Voitte edelleen lähettää meille kirjatilauksenne kotisivujemme kautta. Listan valittavista kirjoista voitte pyytää sähköpostitse: hanne.selin@suomi-seura.fi tai maarit.hyvarinen@suomi-seura.fi

Kirja-avustuksen edellytyksenä on, että yhteisön jäsenmaksu vuodelle 2020 on maksettu.

Kirja-avustuksen määrä riippuu yhteisön jäsenmäärästä. Suomi-koulujen kohdalla jäsenmääräksi katsotaan oppilasmäärä. Kirjoja saa seuraavasti: 1-19 jäsentä/ 7 kirjaa, 20-99 jäsentä/15 kirjaa, 100- jäsentä/20 kirjaa.

Kirja-avustusta pyytävällä yhteisöllä tulee olla käytössään yhteinen, ainakin määräaikoina jäseniensä käytettävissä oleva kirjastotila.

Toivomme, että kirjat noudetaan toimistostamme. Kun säästämme postikuluissa, jää määrärahaa enemmän käytettäväksi kirjahankintoihin. Tämä vaikuttaa suoraan kirjavalikoimaan.

Oma listanne kirjastonne kirjoista kannattaa ottaa mukaan, se helpottaa kirjojen valintaa. Toimistomme on avoinna ma – pe (arkipäivinä) klo 9 – 15.

Käsittelemme avustuslomakkeiden henkilötietoja Avustusten tietosuojaselosteen mukaisesti.