Kirja-avustukset ulkosuomalaisyhteisöille

Suomi-Seura ry avustaa ulkomailla olevia jäsenyhteisöjään jakamalla heille suomalaista kirjallisuutta. Kirjoja jaetaan 7-20 yhteisön jäsenmäärästä riippuen.

HUOM! Mikäli haluat noutaa kirjoja toimistoltamme, sovithan noudon ajasta etukäteen. Postitamme kirjoja useamman kerran vuodessa ja ilmoitamme aina tilaajalle, kun paketti on lähtenyt meiltä. Vuoden 2022 kirjat voit tilata sivun alaosassa olevalla lomakkeella. Kirjavalikoimaa on täydennetty syyskuun 2022 lopussa. Lisätietoja: [email protected]

Kirja-avustuksen edellytyksenä on, että yhteisön jäsenmaksu on maksettu.

Kirja-avustuksen määrä riippuu yhteisön jäsenmäärästä. Suomi-koulujen kohdalla jäsenmääräksi katsotaan oppilasmäärä. Kirjoja saa seuraavasti: 1-19 jäsentä/ 7 kirjaa, 20-99 jäsentä/15 kirjaa, 100- jäsentä/20 kirjaa.

Kirja-avustusta pyytävällä yhteisöllä tulee olla käytössään yhteinen, ainakin määräaikoina jäseniensä käytettävissä oleva kirjastotila.

Käsittelemme kirjatilauslomakkeiden henkilötietoja Avustusten tietosuojaselosteen mukaisesti.

KIRJATILAUSLOMAKE