Kirja-avustukset ulkosuomalaisyhteisöille

Suomi-Seura ry avustaa ulkomailla olevia jäsenyhteisöjään jakamalla heille suomalaista kirjallisuutta. Kirjoja jaetaan 7-20 yhteisön jäsenmäärästä riippuen.

HUOM! Mikäli haluat noutaa kirjoja toimistoltamme, sovithan noudon ajasta etukäteen. Postitamme kirjoja kaksi kertaa vuodessa: kesäkuussa ja marras-joulukuussa. Vuoden 2022 kirjat voit tilata sivun alaosassa olevalla lomakkeella. Lisätietoja: [email protected]

Kirja-avustuksen edellytyksenä on, että yhteisön jäsenmaksu on maksettu.

Kirja-avustuksen määrä riippuu yhteisön jäsenmäärästä. Suomi-koulujen kohdalla jäsenmääräksi katsotaan oppilasmäärä. Kirjoja saa seuraavasti: 1-19 jäsentä/ 7 kirjaa, 20-99 jäsentä/15 kirjaa, 100- jäsentä/20 kirjaa.

Kirja-avustusta pyytävällä yhteisöllä tulee olla käytössään yhteinen, ainakin määräaikoina jäseniensä käytettävissä oleva kirjastotila.

Käsittelemme kirjatilauslomakkeiden henkilötietoja Avustusten tietosuojaselosteen mukaisesti.

KIRJATILAUSLOMAKE