Kirja-avustukset ulkosuomalaisyhteisöille 2020

Suomi-Seura ry avustaa ulkomailla olevia jäsenyhteisöjään jakamalla heille suomalaista kirjallisuutta. Vuonna 2020 kirjoja jaetaan 7-20 yhteisön jäsenmäärästä riippuen.

HUOM! Suomi-Seuran toimistoremontin vuoksi kirjoja ei voi tällä hetkellä noutaa toimistoltamme, emmekä enää postita kirjoja vuoden 2020 aikana. Voitte kuitenkin täyttää ja lähettää meille kirjalomakkeen valmiiksi. Postitamme seuraavan kerran alkuvuodesta 2021. Lisätietoja: maarit.hyvarinen@suomi-seura.fi

Kirja-avustuksen edellytyksenä on, että yhteisön jäsenmaksu vuodelle 2020 on maksettu.

Kirja-avustuksen määrä riippuu yhteisön jäsenmäärästä. Suomi-koulujen kohdalla jäsenmääräksi katsotaan oppilasmäärä. Kirjoja saa seuraavasti: 1-19 jäsentä/ 7 kirjaa, 20-99 jäsentä/15 kirjaa, 100- jäsentä/20 kirjaa.

Kirja-avustusta pyytävällä yhteisöllä tulee olla käytössään yhteinen, ainakin määräaikoina jäseniensä käytettävissä oleva kirjastotila.

Käsittelemme kirjatilauslomakkeiden henkilötietoja Avustusten tietosuojaselosteen mukaisesti.