Kirja-avustukset ulkosuomalaisyhteisöille 2020

Suomi-Seura ry avustaa ulkomailla olevia jäsenyhteisöjään jakamalla heille suomalaista kirjallisuutta. Vuonna 2020 kirjoja jaetaan 7-20 yhteisön jäsenmäärästä riippuen.

HUOM! Korona-virustilanteen aiheuttamien poikkeavien olosuhteiden vuoksi lahjoituskirjoja ei voi tällä hetkellä noutaa toimistoltamme, vaan voitte lähettää meille kirjatilauksenne kotisivujemme kautta ja postitamme me ne teille. Syksyllä 2020 toimistomme on remontissa ja kirjojen postitus keskeytyy loppuvuoden ajaksi. Kaikki vuoden 2020 kirjat tulee tilata kotisivujemme kautta 31.8.2020 mennessä. Lisätietoja: maarit.hyvarinen@suomi-seura.fi

Kirja-avustuksen edellytyksenä on, että yhteisön jäsenmaksu vuodelle 2020 on maksettu.

Kirja-avustuksen määrä riippuu yhteisön jäsenmäärästä. Suomi-koulujen kohdalla jäsenmääräksi katsotaan oppilasmäärä. Kirjoja saa seuraavasti: 1-19 jäsentä/ 7 kirjaa, 20-99 jäsentä/15 kirjaa, 100- jäsentä/20 kirjaa.

Kirja-avustusta pyytävällä yhteisöllä tulee olla käytössään yhteinen, ainakin määräaikoina jäseniensä käytettävissä oleva kirjastotila.

Toivomme, että kirjat noudetaan toimistostamme. Kun säästämme postikuluissa, jää määrärahaa enemmän käytettäväksi kirjahankintoihin. Tämä vaikuttaa suoraan kirjavalikoimaan.

Oma listanne kirjastonne kirjoista kannattaa ottaa mukaan, se helpottaa kirjojen valintaa. Toimistomme on avoinna ma – pe (arkipäivinä) klo 9 – 15.

Käsittelemme avustuslomakkeiden henkilötietoja Avustusten tietosuojaselosteen mukaisesti.