Kirja-avustukset ulkosuomalaisyhteisöille 2021

Suomi-Seura ry avustaa ulkomailla olevia jäsenyhteisöjään jakamalla heille suomalaista kirjallisuutta. Vuonna 2021 kirjoja jaetaan 7-20 yhteisön jäsenmäärästä riippuen.

HUOM! Suomi-Seuran toimistoremontin vuoksi kirjoja ei voi tällä hetkellä noutaa toimistoltamme. Voitte kuitenkin täyttää ja lähettää meille kirjalomakkeen valmiiksi. Postitamme seuraavan kerran loppukeväällä/alkukesällä 2021. Lisätietoja: [email protected]

Kirja-avustuksen edellytyksenä on, että yhteisön jäsenmaksu vuodelle 2021 on maksettu.

Kirja-avustuksen määrä riippuu yhteisön jäsenmäärästä. Suomi-koulujen kohdalla jäsenmääräksi katsotaan oppilasmäärä. Kirjoja saa seuraavasti: 1-19 jäsentä/ 7 kirjaa, 20-99 jäsentä/15 kirjaa, 100- jäsentä/20 kirjaa.

Kirja-avustusta pyytävällä yhteisöllä tulee olla käytössään yhteinen, ainakin määräaikoina jäseniensä käytettävissä oleva kirjastotila.

Käsittelemme kirjatilauslomakkeiden henkilötietoja Avustusten tietosuojaselosteen mukaisesti.