Kirja-avustukset ulkosuomalaisjärjestöille 2018

Suomi-Seura ry avustaa ulkomailla olevia jäsenjärjestöjään jakamalla heille suomalaista kirjallisuutta. Vuonna 2018 kirjoja jaetaan 15 kappaletta.

Kirja-avustuksen edellytyksenä on, että jäsenmaksu vuodelle 2018 on maksettu.

Kirja-avustusta pyytävällä järjestöllä tulee olla käytössään yhteinen, ainakin määräaikoina jäseniensä käytettävissä oleva kirjastotila.

Toivomme, että kirjat noudetaan toimistostamme. Kun säästämme postikuluissa, jää määrärahaa enemmän käytettäväksi kirjahankintoihin. Tämä vaikuttaa suoraan kirjavalikoimaan.

Oma listanne kirjastonne kirjoista kannattaa ottaa mukaan, se helpottaa kirjojen valintaa. Toimistomme on avoinna ma – pe (arkipäivinä) klo 9 – 16, myös kesällä.

Käsittelemme avustuslomakkeiden henkilötietoja Avustusten tietosuojaselosteen mukaisesti.