Kirja-avustukset ulkosuomalaisyhteisöille 2019

Suomi-Seura ry avustaa ulkomailla olevia jäsenyhteisöjään jakamalla heille suomalaista kirjallisuutta. Vuonna 2019 kirjoja jaetaan 7-20 yhteisön jäsenmäärästä riippuen.

Kirja-avustuksen edellytyksenä on, että yhteisön jäsenmaksu vuodelle 2019 on maksettu.

Kirja-avustuksen määrä riippuu yhteisön jäsenmäärästä. Suomi-koulujen kohdalla jäsenmääräksi katsotaan oppilasmäärä. Kirjoja saa seuraavasti: 1-19 jäsentä/ 7 kirjaa, 20-99 jäsentä/15 kirjaa, 100- jäsentä/20 kirjaa.

Kirja-avustusta pyytävällä yhteisöllä tulee olla käytössään yhteinen, ainakin määräaikoina jäseniensä käytettävissä oleva kirjastotila.

Toivomme, että kirjat noudetaan toimistostamme. Kun säästämme postikuluissa, jää määrärahaa enemmän käytettäväksi kirjahankintoihin. Tämä vaikuttaa suoraan kirjavalikoimaan.

Oma listanne kirjastonne kirjoista kannattaa ottaa mukaan, se helpottaa kirjojen valintaa. Toimistomme on avoinna ma – pe (arkipäivinä) klo 9 – 16, myös kesällä.

Käsittelemme avustuslomakkeiden henkilötietoja Avustusten tietosuojaselosteen mukaisesti.