Kielikurssit ja koulunkäynti

Etelä-Helsingin Kansalaisopisto

Etelä-Helsingin kansalaisopistossa voit opiskella vaikka et Etelä-Helsingissä asuisikaan! Kurssivalikoimasta löytyy etäjoogaa, etäsambaa, etäjumppaa, etäbalettia ja etäkieliä. Myös suomen kielen kursseja on eri tasoisille oppijoille.

Käy katsomassa koko kurssivalikoima etko.fi ja ilmoittaudu mukaan! Suomi-Seura ry:n jäsenet saavat kaikista syksyllä 2021 alkavista etä- ja verkkokursseista 10% alennuksen. Saadaksesi alennuksen ilmoittaudu ja laita viestiä toimistoon [email protected] , saat sen jälkeen sähköpostiisi alennetun laskun.

Bilingual Potential Ld, c/o Soile Pietikäinen

Intensiivisiä kielikursseja ulkosuomalaisille vanhemmille, kolmessa kuukaudessa lapselle sujuva suomen kieli.

Laavu Learning Oy

Laavu Learning mahdollistaa laadukkaan oppimisen paikkariippumattomasti.

Laavu Koulu
Koulussamme tarjotaan perus- ja lukio-opetusta Suomen opetussuunnitelman mukaan lähiopetuksen omaisesti, mutta etänä. Opetus tapahtuu suomen kielellä.

Laavu Koulu Plus
Nopeutettu koulunkäynti, ylöspäin eriyttäminen, osa-alueen kohdistettu opetus ja yksityisopetus.

Suomi-Seuran jäsenille Laavu Koulun lukuvuosimaksuista -5% lukuvuonna 2021-2022!

Toimitusjohtaja Elina Väänänen, [email protected] +358 40 354 3033
Tutustu meihin www.laavulearning.com