Kielikurssit ja koulunkäynti

Bilingual Potential Ld, c/o Soile Pietikäinen

Intensiivisiä kielikursseja ulkosuomalaisille vanhemmille, kolmessa kuukaudessa lapselle sujuva suomen kieli.

Etelä-Helsingin Kansalaisopisto

Etelä-Helsingin kansalaisopistossa on uusi vuosi alkanut harrastusten merkeissä! Verkon välityksellä opiskelu ja harrastaminen onnistuu monilla erilaisilla kursseilla. Valikoimasta löytyy kieli- ja kulttuurikursseja tai voit myös jumpata ja tanssia kotoa käsin. Joillain kursseilla on vielä tilaa ja uusiakin alkaa kevään mittaa.

Käy katsomassa koko kurssivalikoima etko.fi ja ilmoittaudu mukaan. Suomi-Seura ry:n jäsenet saavat kaikista kevään 2022 etä- ja verkkoryhmäkursseista 10 % alennuksen. Saadaksesi alennuksen ilmoittaudu ja laita viestiä toimistoon ([email protected]). Saat sen jälkeen sähköpostiisi alennetun laskun.

Funky Monkey Club

Haluaisitko tuoda enemmän musiikin riemua lapsellesi ja samalla kehittää ja rikastuttaa hänen suomen kieltään? Musiikki on tutkitusti paras tapa ylläpitää ja tukea lapsen kielenkehitystä. Bonuksena: se on myös veikeän kivaa puuhastelua, johon koko perhe voi osallistua.

Tule mukaan Funky Monkey Clubin etämuskariin! Funky Monkey Club on New Yorkista inspiraation saanut musiikkileikkikoulu. Muskariohjaajat Paula & Ape Anttila ovat ammattimuusikkoja ja musiikkikasvattajia, jotka ovat yhdessä säveltäneet pop/rock/funk-henkisiä muskarilauluja, joiden tahtiin leikitään ja jammaillaan. Eripituisia videokursseja on tarjolla lapsille aina vauvoista leikki-ikäisiin. Etämuskarin voi aloittaa milloin vain, ja videoita voi katsoa silloin kuin itselle parhaiten sopii ilman aika- ja paikkarajoitteita.

Katso kurssivalikoimaa https://store.funkymonkeyclub.com/store ja koe musiikin ilo suomen kielellä yhdessä lapsesi kanssa. Suomi-Seura ry:n jäsenet saavat kaikista etämuskarikursseista 15 % alennuksen. Käytä ale-koodia SUOMI-SEURA rekisteröitymisen yhteydessä.

Laavu Learning Oy

Laavu Learning mahdollistaa laadukkaan oppimisen paikkariippumattomasti.

Laavu Koulu
Koulussamme tarjotaan perus- ja lukio-opetusta Suomen opetussuunnitelman mukaan lähiopetuksen omaisesti, mutta etänä. Opetus tapahtuu suomen kielellä.

Laavu Koulu Plus
Nopeutettu koulunkäynti, ylöspäin eriyttäminen, osa-alueen kohdistettu opetus ja yksityisopetus.

Suomi-Seuran jäsenille Laavu Koulun lukuvuosimaksuista -5% lukuvuonna 2021-2022!

Toimitusjohtaja Elina Väänänen, [email protected] +358 40 354 3033
Tutustu meihin www.laavulearning.com

T:mi Opettaja Taru

Suomen kielen opetusta aikuisille ja nuorisolle alkeistasolta alkaen.

Opettaja Taru on suomen kielen opetuksen konkari. Opetusta on Helsingissä lähiopetuksena ja etäopetuksena Zoomin välityksellä. Taru tarjoaa myös yksityisopetusta, mutta kevätkaudelle 2022 yksityisopetuskalenteri on jo täynnä. Voit kysellä yksityisopetusaikoja kesäkuusta alkaen: [email protected]

Suomen kielen alkeiskursseja alkaa pitkin vuotta. Kursseilla opiskellaan pienissä ryhmissä, hiukan eri tasoilla. Aivan alkeistaso on beginners, hitusen suomea osaavat aloittavat tasolta elementary ja lauseita puhuvat ja esim. keskustelukursseille tahtovat ovat tasolla intermediate.

Maaliskuussa alkaa keskustelukursseja ulkosuomalaisille. Kokoonnumme eätyhteydellä keskustelemaan ajankohtaisista aiheista ja ylläpitämään rikasta suomen kieltä. Pysy kuulolla.

Tarjolla on myös Finnish for Foreigners, 10 viikon kielikurssi, joka sopii erityisesti Suomeen muuttavalle, joka ei ole koskaan asunut Suomessa. Kielen lisäksi opitaan paljon Suomesta ja suomalaisista. Seuraava Finnish for Foreigners alkaa 9. helmikuuta 2022.

Yhteystiedot ja ilmoittautumiset:
Taru Eloranta