Kielikurssit ja koulunkäynti

Bilingual Potential Ltd, c/o Soile Pietikäinen

Intensiivisiä kielikursseja ulkosuomalaisille vanhemmille, kolmessa kuukaudessa lapselle sujuva suomen kieli.
Lue lisää: Bilingual Potential

Etelä-Helsingin Kansalaisopisto

Etelä-Helsingin kansalaisopistossa on uusi vuosi alkanut harrastusten merkeissä! Verkon välityksellä opiskelu ja harrastaminen onnistuu monilla erilaisilla kursseilla. Valikoimasta löytyy kieli- ja kulttuurikursseja tai voit myös jumpata ja tanssia kotoa käsin. Joillain kursseilla on vielä tilaa ja uusiakin alkaa kevään mittaa.

Käy katsomassa koko kurssivalikoima etko.fi ja ilmoittaudu mukaan. Suomi-Seura ry:n jäsenet saavat kaikista  2022 etä- ja verkkoryhmäkursseista 10 % alennuksen. Saadaksesi alennuksen ilmoittaudu ja laita viestiä toimistoon (toimisto@etko.fi). Saat sen jälkeen sähköpostiisi alennetun laskun.

Funky Monkey Club

Haluaisitko tuoda enemmän musiikin riemua lapsellesi ja samalla kehittää ja rikastuttaa hänen suomen kieltään? Musiikki on tutkitusti paras tapa ylläpitää ja tukea lapsen kielenkehitystä. Bonuksena: se on myös veikeän kivaa puuhastelua, johon koko perhe voi osallistua.

Tule mukaan Funky Monkey Clubin etämuskariin! Funky Monkey Club on New Yorkista inspiraation saanut musiikkileikkikoulu. Muskariohjaajat Paula & Ape Anttila ovat ammattimuusikkoja ja musiikkikasvattajia, jotka ovat yhdessä säveltäneet pop/rock/funk-henkisiä muskarilauluja, joiden tahtiin leikitään ja jammaillaan. Eripituisia videokursseja on tarjolla lapsille aina vauvoista leikki-ikäisiin. Etämuskarin voi aloittaa milloin vain, ja videoita voi katsoa silloin kuin itselle parhaiten sopii ilman aika- ja paikkarajoitteita.

Katso kurssivalikoimaa https://store.funkymonkeyclub.com/store ja koe musiikin ilo suomen kielellä yhdessä lapsesi kanssa. Suomi-Seura ry:n jäsenet saavat kaikista etämuskarikursseista 15 % alennuksen. Käytä ale-koodia SUOMI-SEURA rekisteröitymisen yhteydessä.

Laavu Learning Oy

Laavu Learning mahdollistaa laadukkaan oppimisen paikkariippumattomasti.

Laavu Koulu
Koulussamme tarjotaan perus- ja lukio-opetusta Suomen opetussuunnitelman mukaan lähiopetuksen omaisesti, mutta etänä. Opetus tapahtuu suomen kielellä.

Laavu Koulu Plus
Nopeutettu koulunkäynti, ylöspäin eriyttäminen, osa-alueen kohdistettu opetus ja yksityisopetus.

Suomi-Seuran jäsenille Laavu Koulun lukuvuosimaksuista -5% lukuvuonna 2022-2023!

Toimitusjohtaja Elina Väänänen, elina@laavulearning.com +358 40 354 3033
Tutustu meihin www.laavulearning.com

FINNISHTEACHER.FI

Tehokkaita suomen kielen kursseja englanniksi ryhmille. Kieli- ja kulttuurikurssi Finnish for Foreigners on 2 kk pituinen kielen lisäksi Suomen yhteiskuntaan, tapoihin ja kieleen perehdyttävä monipuolinen kurssi. Muut kurssit ovat perinteisempiä kielikursseja alkeista jatkotasolle. Uusia kursseja alkaa pitkin vuotta. Sopivat pienet ryhmät kokoontuvat kerran viikossa, minkä jälkeen opettaja on opiskelijoihin yhteydessä sähköpostilla. Myös yksityisopetusta!

Yhteystiedot ja ilmoittautumiset:
Taru Eloranta