Kielikurssit ja koulunkäynti

Etelä-Helsingin Kansalaisopisto

Etelä-Helsingin kansalaisopistossa mietitään jo kevään harrastuksia! Verkon välityksellä opiskelu ja harrastaminen onnistuu monilla erilaisilla kursseilla. Valikoimasta löytyy kieli- ja kulttuurikursseja tai voit myös jumpata ja tanssia kotoa käsin. Ilmoittautuminen opiston kevään 2022 kursseille on avattu 15.11.2021. Suosituimmat kurssit täyttyvät nopeasti!

Etelä-Helsingin kansalaisopistossa voit opiskella vaikka et Etelä-Helsingissä asuisikaan! Kurssivalikoimasta löytyy etäjoogaa, etäsambaa, etäjumppaa, etäbalettia ja etäkieliä. Myös suomen kielen kursseja on eri tasoisille oppijoille.

Käy katsomassa koko kurssivalikoima etko.fi ja ilmoittaudu mukaan! Suomi-Seura ry:n jäsenet saavat kaikista syksyllä 2021 alkavista etä- ja verkkokursseista 10% alennuksen. Saadaksesi alennuksen ilmoittaudu ja laita viestiä toimistoon [email protected] , saat sen jälkeen sähköpostiisi alennetun laskun.

Bilingual Potential Ld, c/o Soile Pietikäinen

Intensiivisiä kielikursseja ulkosuomalaisille vanhemmille, kolmessa kuukaudessa lapselle sujuva suomen kieli.

Laavu Learning Oy

Laavu Learning mahdollistaa laadukkaan oppimisen paikkariippumattomasti.

Laavu Koulu
Koulussamme tarjotaan perus- ja lukio-opetusta Suomen opetussuunnitelman mukaan lähiopetuksen omaisesti, mutta etänä. Opetus tapahtuu suomen kielellä.

Laavu Koulu Plus
Nopeutettu koulunkäynti, ylöspäin eriyttäminen, osa-alueen kohdistettu opetus ja yksityisopetus.

Suomi-Seuran jäsenille Laavu Koulun lukuvuosimaksuista -5% lukuvuonna 2021-2022!

Toimitusjohtaja Elina Väänänen, [email protected] +358 40 354 3033
Tutustu meihin www.laavulearning.com

Finnishteacher.fi

Suomen kielen opetusta aikuisille ja nuorisolle alkeistasolta alkaen.

Opettaja Taru on suomen kielen opetuksen konkari. Opetusta on Helsingissä lähiopetuksena ja etäopetuksena Zoomin välityksellä. Taru tarjoaa myös yksityisopetusta, mutta kevätkaudelle 2022 yksityisopetuskalenteri on jo täynnä. Voit kysellä yksityisopetusaikoja kesäkuusta alkaen: [email protected]

Suomen kielen alkeiskursseja alkaa pitkin vuotta. Kursseilla opiskellaan pienissä ryhmissä, hiukan eri tasoilla. Aivan alkeistaso on beginners, hitusen suomea osaavat aloittavat tasolta elementary ja lauseita puhuvat ja esim. keskustelukursseille tahtovat ovat tasolla intermediate.

Maaliskuussa alkaa keskustelukursseja ulkosuomalaisille. Kokoonnumme eätyhteydellä keskustelemaan ajankohtaisista aiheista ja ylläpitämään rikasta suomen kieltä. Pysy kuulolla.

Tarjolla on myös Finnish for Foreigners, 10 viikon kielikurssi, joka sopii erityisesti Suomeen muuttavalle, joka ei ole koskaan asunut Suomessa. Kielen lisäksi opitaan paljon Suomesta ja suomalaisista. Seuraava Finnish for Foreigners alkaa 9. helmikuuta 2022.

Yhteystiedot ja ilmoittautumiset:
Taru Eloranta