Paikka: Suomi-Seura ry, Mariankatu 8, 3. kerros, Helsinki (ma – pe klo 9 – 16.  Suomi-Seuran toimisto on kiinni kesälomien takia 1. – 15.7.).

Setot eli setukaiset ovat etninen ja kielellinen vähemmistö, joka vaalii kulttuuriaan Kaakkois-Virossa ja Luoteis-Venäjällä kahden maailman rajalla.
Setomaalla perinneasut ovat käytössä niin arkena kuin juhlissa ja mm. setukaisten runokuorolaulanta (Seto leelo) on listattu Unescon aineettoman kulttuuriperinnön luetteloon.
Setumaalla sijaitseva Obinitsa oli vuoden 2015 suomalais-ugrilainen kulttuuripääkaupunki, ja osa näyttelyn kuvista on kuvattu kulttuurivuoden aikana. Kuvat tarjoavat näköaloja alueen vähemmistökansan rikkaaseen ja omaleimaiseen elämään Viron tasavallan itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuonna.
Harri A. Sundell |freelancevalokuvaaja| F.R. Kreutzwaldi 6, 51006 Tartu, Estonia| harrisun19@gmail.com

Harri Sundell (s. 1952) on suomalainen freelancekuvaaja ja Viron ystävä, jonka koti on tällä hetkellä Tartossa. Hän on harrastanut valokuvausta 1960-luvulta lähtien ja kuvaa nykyisin myös ammattimaisesti. Sundellin vapaa-ajan asunto on etelävirolaisessa Obinitsan kylässä, joka kuuluu Viron ja Venäjän rajat ylittävään Setumaan kulttuuri- ja kielialueeseen.
Yksityisnäyttelyt
Tammi-maaliskuu 2018 ”Setumaan elämää” Töölön kirjasto, Helsinki sekä Espoon kulttuurikeskus.
Joulukuu 2015–helmikuu 2016 ”Päivä Obinitsassa”, Obinitsan museo, Viro. Huhtikuu 2014 ”Viroa vuosien varrelta 1984–2014”, Varsinais-Suomen Virokeskus, Turku.
Yhteisnäyttelyt
Kesäkuu 2016 ”Эволюция превращения”, Moskova.
Maaliskuu–heinäkuu 2016 ”Obinitsan vuosi suomalais-ugrilaisen kulttuurin pääkaupunkina”, Amadé-Bajzáth-Pappenheimin linna, Iszkaszentgyörgy, Unkari (yhdessä virolaisen Merlin Lõivin kanssa). Näyttely kiersi mm. Unkarin Veszprémissä ja Venäjän Petserissä ja Pietarissa.
Palkinnot
Kesäkuu 2016 Moskovan udmurtien järjestämän valokuvauskilpailun ensimmäinen sija. Kilpailun teemana: ”Kansallisen vaatetuksen kauneus”.
Muu toiminta
Kuvannut 1980-luvulta lähtien erilaisissa tilaisuuksissa, messuilla ja tapahtumissa. Kuvia julkaistu mm. Tuglas-seuran Elo-lehdessä, Postimees-lehdessä ja SVYLin Viro Nyt -lehdessä.