Jäsenedut ja jäsenmaksut

Suomi-Seura ry:n jäsenenä saat monia rahanarvoisia etuja:

• Suomen Silta –lehden neljä numeroa vuodessa, joista kaksi ilmestyy sähköisenä näköislehtenä
  • henkilökohtaista neuvontaa maasta- ja paluumuuttokysymyksissä
  • yhteydet Suomi-kouluihin ja suomalaisten verkostoihin maailmalla
  • maaoppaat ja koulutuspäivät edulliseen jäsenhintaan
  • yhteistyöjuristimme maksuttoman alustavan lakimieskonsultaation ja varsinaisista toimeksiantopalkkioista alennusta 20 % (esim. testamentti, avioehto)
  • alennuksia monien yritysten tuotteista ja palveluista jäsenkorttia vastaan
  • alennuksia Suomessa kustannetuista kirjoista ja verkkokauppamme tuotteista
  • tuet ulkosuomalaisparlamentin toimintaa, lisätietoa www.usp.fi

Suomi-Seura ry on sitoutumaton järjestö, jolla on sekä henkilö- että järjestöjäseniä kaikkialla maailmassa. Henkilöjäsenen vuosijäsenmaksu on 35 €. Voit myös liittää samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet jäseniksemme, jäsenmaksu on 17 €/henkilö, ei sisällä jäsenlehteä. Alle 30-vuotiaan opiskelijan vuosijäsenmaksu on 20 €, sisältää jäsenlehden.

Suomi-Seura ry:n jäsenyys on hyödyllinen lahja, jolla voit ilahduttaa ystäviäsi tai sukulaisiasi.

Voit liittyä jäseneksi joko verkkokaupan kautta tai täyttämällä liittymislomakkeen sivuillamme.
Tilinumerot, jäsenmaksut ja jäsensihteerit maailmalla

Viesti jäsensihteerille

Henkilöjäsenen osoitteenmuutos