Satavuotiskahvit Suomi-Seurassa tiistaina 5.12. Saimme kahviseuraa kahdeksasta maasta: Italiasta, Kanadasta, Ranskasta, Ruotsista, Sveitsistä, Saksasta, USA:sta ja Venäjältä. Kiitos kaikille osallistujille!

Suomen itsenäisyyden satavuotispäivänä voimme kaikki onnitella itseämme: itsenäisyyden satavuotisjuhlaa on vietetty tuhansien tapahtumien voimin yli sadassa maassa kuudella eri mantereella. Erityiskiitos kuuluu teille ulkosuomalaisille ja Suomen ystäville eri puolilla maailmaa.

Te ulkosuomalaiset olette tänäkin vuonna kokoontuneet  yhteen ja pääosin vapaaehtoistyöllä järjestäneet tuhatkunta Suomi-tapahtumaa ympäri maailman. Jo pelkästään itsenäisyyspäivän juhlia järjestetään satoja Laosista Luxemburgiin, Papua-Uudessa-Guineasta Brasilian Penedoon. Itsenäisyyttä juhlitaan sellaisissakin maissa, joissa käsitys itsenäisyydestä on hennompi kuin Suomessa.

Kaikkien tilaisuuksien yhdistävänä tekijänä on ollut Suomi ja suomalaiset juuret. Se jos mikä on Suomelle arvokasta pääomaa. Uusi asuinmaa ei ole jättänyt Suomea sydämestä. Te ulkosuomalaiset olette maailmalla Suomen asialla ja teette Suomea tunnetuksia monella ja omalla tavallanne. Se on Suomelle arvokasta pääomaa.

Suurin kiitos siitä, että voimme 6.12.2017 juhlia itsenäisyyden satavuotispäivää, kuuluu sotiemme veteraaneille. Tasavallan presidentti on tänä vuonna palkinnut ansioituneita sotiemme veteraaneja veteraanimitalilla. Erityisryhmänä kansallisena veteraanipäivänä 2017 palkittiin ulkosuomalaisia veteraaneja. Lämpimät onnittelut!

Suomen tarina on yksi suuri menestystarina, johon myös jokainen teistä on vaikuttanut. Kiitos tärkeästä työstänne!

Suomi-Seura ry toivottaa teille kaikille hyvää itsenäisyyspäivää!

Suomi-Seuran puheenjohtaja Jarmo Virmavirta toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää Suomen satavuotiskahveilla Suomi-Seurassa 5.12.