Hotellit

Hotel City Thessaloniki/Kreikka

Edullinen majoitus Kreikan Thessalonikissa sijaitsevassa Hotel Cityssä. Moderni, korkeatasoinen hotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa ja suositun ostoskadun lähellä.
Tiedustelut: Hotel City, 11 Komninon Street, 54624 Thessaloniki, Greece
puh. +30 2310 269421, fax. +30 2310 274358
city(at)cityhotel.gr , www.cityhotel.gr

Hotel de Gerstekorrel/Amsterdam, Alankomaat

Suomalaisomistuksessa, aivan Amsterdamin keskustassa sijaitseva hotelli, jossa myös paljon suomenkielistä henkilökuntaa. Jäsenetu Suomi-Seuran jäsenille 15%, niin kauan kuin tilaa riittää.
Damstraat 22, 1012 JM Amsterdam, The Netherlands
puh. +31-20-624 9771
www.gerstekorrel.cominfo(at)gerstekorrel.com

Hotel Fiorenza/Rooma, Italia

Edulliset hinnat Suomi-Seuran jäsenille.
Via dei Mille, 64 , 00185 Roma (Piazza Indipendenza)
puh. +39 06 490519
hotelfiorenza(at)libero.it , hotelfiorenza(at)tin.it

Hotelli Rivoli Jardin/Helsinki

Helsinkiläinen Hotelli Rivoli Jardin myöntää Suomi-Seuran jäsenille seuraavat majoitushinnat jäsenetuna: arkisin (ma-pe) yhden hengen huone € 129,00/vrk,
kahden hengen huone € 149,00/vrk
viikonloppuna (pe-su) yhden hengen huone € 119,00/vrk,
kahden hengen huone € 139,00/vrk
Kaikki hinnat sisältävät aamiaisen ja verot. Hinnat ovat voimassa varaustilanteesta riippuen. Varaukset: puh: +358 (0)9 681 500, info(at)rivoli.fi
Muista mainita varauksen yhteydessä koodi ”suomi-seura” jäsenhinnan saamiseksi.
Lisätietoja Rivoli-hotelleista: www.rivoli.fi

Hotel Smit/Amsterdam, Alankomaat

Alennus/Discount 10%
P.C Hoofstraat 24-28, 1071 BX Amsterdam, The Netherlands
Puh. + 31(0)20 6714785, Fax. +31 020 6629161 hotel.smit(at)wxs.nl

Kodinvaihtoloma.com

Suomi-Seuran jäsenet saavat 30 % alennuksen Kodinvaihtoloma.com jäsenyydestä. Alennuksen saa antamalla tilausvaiheessa koodin ”suomiseura”. Kodinvaihtoloma.com on HomeExchange.com -verkoston suomenkielinen sivusto. Sivuston kautta verkosto palvelee jäseniään suomen kielellä, kuitenkin tarjoten kaikki laajan kansainvälisen HomeExchange.com -verkoston tuomat mahdollisuudet. www.kodinvaihtoloma.com

Lumihilla Oy, Ylläshilla-kelomökki

Lumihilla Oy tarjoaa Suomi-Seuran jäsenille tasokkaan Ylläshilla -kelomökin vuokralle 10% alennuksella. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Tee varaus tai tiedustelu osoitteessa info(at)lumihilla.fi ja muista mainita jäsenyytesi. Koe unohtumaton loma Ylläksellä isommallakin ryhmällä!

Make Tourism

5-10 % alennus maailmanlaajuisesta hotelliverkostosta : www.maketourism.com
Lisätietoa info(at)maketourism.com

Suomen Hostellijärjestö

Majoitusetu Suomen hostelleissa
Jäsenten omasta Hostellit.fi –varausjärjestelmästä saat heti 10 % jäsenalennuksen majoituksestasi hostelleissa ympäri Suomea. Hostellit tarjoavat viihtyisää, edullista ja yhteisöllistä majoitusta kaikille matkailijoille.
Varaa edullinen ja rento hostellimajoitus jäsenhintaan: Hostellit.fi

Kansainvälinen hostellikortti  jäsenhintaan
Kansainvälinen hostellikortti on jäsenyytesi maailmanlaajuiseen Hostelling International (HI) –hostelliverkostoon, joka kattaa noin 3500 hostellia jopa 90 maassa. Kansainvälisellä hostellikortilla saat vähintään 10 % majoitusalennuksen kaikissa HI-hostelleissa ympäri maailman sekä erilaisia matkailullisia etuja kotimaassa ja ulkomailla.

Hostellit.fi – Online –varausjärjestelmä ja verkkokauppa, hostellikorttiedut
Facebook.com/hostellimatka
Instagram.com/hifinland
Twitter.com/HIFinland

Urkin Piilopirtti/Pinsiö

Alennus / Discount 10%
Urkin Piilopirtti Oy, Sasintie 400, 39150 Pinsiö, puh. +358 (0)400 437 340
http://www.urkinpiilopirtti.fi/  jyrki.sasi(at)mbnet.fi
Sijainti: Tampereen Keskustorilta matkaa 23 km Vaasan suuntaan 3-tietä.
Palvelumme ovat:
– vuonna 2008 valmistunut 14 huoneen taide- ja luontohotelli
– presidenttitason saunatilat savusaunoineen 28 hengelle
– paviljonki 170 hengelle
– tilausravintolamme kokit valmistavat tilauksesta ryhmille maukasta ruokaa paviljonkiin ja saunalle
– ohjelmapalvelut: mm. luonto- ja älyrastit, liikuntahauskaa urhrilukentällä, paintball, melonta, talvella jääcurling …

Villa Santa Cecilia/Rooma, Italia

Edulliset majoitukset