Helmikuun ulkosuomalaisvieras: kosmopoliitti Jaana Tapanainen-Thiess
28.2. klo 17 – 18

Jaana Tapanainen-Thiess on asunut, opiskellut ja työskennellyt maailmalla 25 vuotta: Saksassa, Hollannissa, Uudessa Seelannissa, Belgiassa, Espanjassa, USA:ssa, Hong Kongissa, Israelissa.
Viimeiset vajaa kaksi vuotta hän on työskennellyt Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa paikallisessa Prime Minister’s Officessa tulevaisuusyksikön neuvonantajana.
Jaana Tapanainen-Thiess on johtava erityisasiantuntija Valtioneuvoston kansliassa, Suomi-Seuran johtokunnan, UAE Finnish Business Councilin johtoryhman, valtioneuvoston asettaman ennakointiluotsin, kansainvälisen punaisen ristin S2030 Expert Advisory Groupin ja mm. Association of Professional Futurists-jäsen.

Minkälaista on elää, opiskella ja työskennellä hyvinkin erilaisissa kulttuureissa? Millaista on olla ulkosuomalainen ja paluumuuttaja? Miten ulkosuomalaisten osaamista voitaisiin käyttää paremmin hyväksi niin Suomessa kuin maailmalla?

Tervetuloa kuuntelemaan kosmopoliitti Jaana Tapanainen-Thiessin huikea elämäntarina suomalaisen kirjallisuuden ja kulttuurin päivänä 28.2. klo 17 – 18 Suomi-Seuraan!

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Aika: Torstai 28.2.2019 klo 17 – 18
Paikka: Suomi-Seura ry, Mariankatu 8. 3krs., Helsinki