Avustus Suomi-koulujen opettajien alueellisille koulutuspäiville

Suomi-Seuran kautta voi hakea Opetushallituksen myöntämää avustusta Suomi-koulujen alueellisille koulutuspäiville. Koulutuspäivien järjestäjänä voi olla joko yksittäinen Suomi-koulu, alueen Suomi-koulut  yhdessä tai erikseen tätä tarkoitusta varten perustettu yhdistys tai vapaamuotoinen työryhmä.

Avustusta alueellisille koulutuspäiville voi hakea joko keväällä tai syksyllä. Vuoden 2022 haku on päättynyt. Vuoden 2023 hakuajat ilmoitetaan alkuvuodesta.

Avustuspäätös ilmoitetaan hakijalle joko sähköpostitse tai kirjeitse. Syksyllä myönnetyt avustukset maksetaan joulukuun puoleen väliin mennessä, kevään avustukset elokuun loppuun mennessä.

Saadusta avustuksesta on annettava tiliselvitys avustuspäätöksessä mainittuun päivään mennessä alla olevalla lomakkeella.

Käsittelemme avustuslomakkeiden henkilötietoja Avustusten tietosuojaselosteen mukaisesti.

HAKULOMAKE (Suomi-koulujen opettajien alueelliset koulutuspäivät)

TILISELVITYSLOMAKE (Suomi-koulujen opettajien alueelliset koulutuspäivät)