Avustus Suomi-koulujen opettajien alueellisille koulutuspäiville

Suomi-Seuran kautta voi hakea Opetushallituksen myöntämää avustusta Suomi-koulujen alueellisille koulutuspäiville. Koulutuspäivien järjestäjänä voi olla joko yksittäinen Suomi-koulu, alueen Suomi-koulut  yhdessä tai erikseen tätä tarkoitusta varten perustettu yhdistys tai vapaamuotoinen työryhmä.

Avustusta alueellisille koulutuspäiville voi hakea joko keväällä tai syksyllä. Vuonna 2021 kevään hakuaika päättyy 25.4.2021 ja syksyn 15.10.2021.

Avustuspäätös ilmoitetaan hakijalle joko sähköpostitse tai kirjeitse. Syksyllä myönnetyt avustukset maksetaan joulukuun puoleen väliin mennessä, kevään avustukset elokuun loppuun mennessä.

Saadusta avustuksesta on annettava tiliselvitys avustuspäätöksessä mainittuun päivään mennessä alla olevalla lomakkeella.

Käsittelemme avustuslomakkeiden henkilötietoja Avustusten tietosuojaselosteen mukaisesti.

HAKULOMAKE (Suomi-koulujen opettajien alueelliset koulutuspäivät)

TILISELVITYSLOMAKE (Suomi-koulujen opettajien alueelliset koulutuspäivät)