Avustukset ulkosuomalaisyhteisöille

Suomi-Seura jakaa opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää avustusta ulkosuomalaisyhteisöille kerran vuodessa. Vuoden 2022 avustusten hakuaika on päättynyt 28.2.2022. Vuoden 2023 hakuaika ilmoitetaan myöhemmin.

Avustuksia myönnetään ensisijaisesti yhteisöille ulkosuomalaisten kulttuuri- ja harrastustoimintaan. Tietoa hakuehdoista löydät alla olevista liitteistä.

Vuonna 2023 avustusta voi hakea vuonna kalenterivuonna 2023 toteutettaviin tapahtumiin tai hankintoihin.

Avustuksia ei myönnetä yksityisille opiskeluun.

Avustusten myöntämisessä noudatetaan opetus- ja kulttuuriministeriön käyttämiä kriteerejä ja ehtoja.

Hakemukseen tulee liittää sopimus avustuksen myöntämisestä, käyttämisestä, käytön valvonnasta ja ehdoista. Sopimus tulee lukea, täyttää, allekirjoittaa ja toimittaa Suomi-Seuraan joko hakulomakkeeseen liitettynä tai sähköpostitse. Allekirjoitetun sopimuksen voi myös lähettää postitse.

Jos haluat kopion hakemuksesta tai selvityksestä, tulosta se ennen lähettämistä.

Käsittelemme avustuslomakkeiden henkilötietoja avustusten tietosuojaselosteen mukaisesti.

Ohjeet yhteisöavustuksen hakemiseeen

Sopimuslomake 2022