3.9.2020

Suomi-Seura ry on maailmalle muuttavien, maailmalla asuvien ja maailmalta palaavien suomalaisten järjestö. Meillä on jäseniä yli 60 maassa. Etsimme nyt työyhteisöömme

NEUVOJAA

Tehtävässä vastaat Suomi-Seura ry:n neuvonnasta, tuotat uutta neuvontamateriaalia ja järjestät koulutuksia verkossa ja livenä. Neuvojana autat maailmalle lähteviä, siellä olevia ja Suomeen palaavia suomalaisia verotukseen, sosiaaliturvaan ja muihin kansainväliseen muuttoon liittyvissä kysymyksissä. Myötävaikutat vahvasti tavoitteeseemme tarjota parasta palvelua ulkosuomalaisille ja osaat viedä Suomi-Seuran viestiä eteenpäin eri some-kanavissa. Arvostamme aloitteellisuutta, palvelualtista asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti osana asiantuntija- ja neuvontatiimiä.

Edellytämme sinulta

• soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • erinomaista suomen kielen taitoa ja englannin kielen hallintaa sekä sujuvaa ruotsin kieltä
  • yhteistyö- ja viestintätaitoja
  • monipuolisia IT-taitoja, ml. sosiaalinen media

Ulkosuomalaisasioiden tuntemus ja muuttoon liittyvien kansainvälisten kysymysten ymmärtäminen sekä hankekokemus katsotaan eduksi. Digitaalinen sisällöntuotanto (ml. kotisivujen ylläpito WordPressillä) ja sähköiset työkalut ovat osa arkeamme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osaavassa työyhteisöämme. Toimistomme sijaitsee Helsingissä. Jätä vapaamuotoinen hakemus + CV viimeistään 18.9.2020 sähköisesti palvelupäällikkö Kaisa Pudakselle kaisa.pudas@suomi-seura.fi

Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisista taustoista.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Tina Strandberg tina.strandberg@suomi-seura.fi tai puhelimitse 10.9. alkaen +358 (0)44 712 9230.