Vi rekryterar: Rådgivare till sakkunnig- och rådgivningstjänster

3.9.2020

Finland-Samfundet är en organisation för finländare som bor eller flyttar utomlands eller återvänder därifrån. Vi har medlemmar i över 60 länder. Nu letar vi efter en

RÅDGIVARE

I ditt arbete svarar du för rådgivningen på Finland-Samfundet rf, tar fram nytt rådgivningsmaterial och arrangerar utbildning både på webben och live. Du hjälper finländare som flyttar eller bor utomlands eller återvänder till Finland med frågor relaterade till beskattning, social trygghet och internationell flyttning. Du bidrar starkt till vårt mål att ha den bästa servicen för utlandsfinländare och kan förmedla budskapet från Finland-Samfundet i sociala medier. Vi uppskattar initiativkraft, tjänstvillighet och förmåga att arbeta självständigt i ett sakkunnig- och rådgivningsteam.

Av dig förväntar vi oss

• en lämplig högskoleexamen
  • kundserviceanda
  • utmärkta kunskaper i finska och engelska samt flytande i svenska
  • förmåga att samarbeta och kommunicera samt
  • mångsidiga IT-färdigheter, inklusive sociala medier.

Erfarenhet av utlandsfinländarfrågor, insikter om internationella flyttningsfrågor och projekterfarenhet räknas som meriter. Digital innehållsproduktion (bl.a. upprätthålla webbsidor med WordPress) och e-verktyg ingår i vår vardag.

Vi erbjuder dig ett intressant och mångsidigt arbete tillsammans med kunniga arbetskamrater. Vårt kontor finns i Helsingfors. Sänd en fritt formulerad ansökan jämte meritförteckning till servicechef Kaisa Pudas, kaisa.pudas@suomi-seura.fi, senast den 18 september 2020.

Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder.

Ytterligare uppgifter: verksamhetsledare Tina Strandberg, tina.strandberg@suomi-seura.fi, eller per telefon +358 (0)44 712 9230 från och med den 10 september.