Suomi-Seura

Finland Society

Jarmo Virmavirta jatkaa Suomi-Seuran puheenjohtajana

28.04.2017

Jarmo Virmavirta on valittu jatkamaan ulkosuomalaisten etujärjestön Suomi-Seura ry:n puheenjohtajana. Valinta tehtiin Suomi-Seuran vuosikokouksessa 26.4.2017 Helsingissä. Virmavirta toimii myös Suomi-Seuran aloitteesta vuonna 1997 perustetun ulkosuomalaisparlamentin puhemiehenä parlamentin sääntöjen mukaisesti.

Seuran varapuheenjohtajina jatkavat Eva Biaudet ja Markus Aaltonen.

Suomi-Seuran johtokuntaan kuuluvat Jarmo Virmavirta, Markus Aaltonen, Eva Biaudet, Marja Ala-Kokko, Fredrik Forsberg, Maria Guzenina, Antti-Jussi Heilala, Pekka Huhtaniemi (varajäsen Petra Theman), Larserik Häggman, Kimmo Kajaste, Jan Koskimies, Tuomas Martikainen, Kari Mänty, Hannu Rajala, Sari Sarkomaa, Kimmo Sasi, Hannu Suihkonen ja Enrique Tessieri.

Jarmo Virmavirta valittiin Suomi-Seuran puheenjohtajaksi ensimmäiselle kaudelle vuoden 2013 vuosikokouksessa.

Palaa